Antena Meniu Search
x

Cum a reacționat presa belgiană după ce Hagi a declarat că România va învinge Belgia și va ajunge în semifinale: "Grijă la excesul de încredere"

EURO 2024. Gheorghe Hagi i-a pus în alertă pe belgieni, după ce acesta a declarat că România poate ajunge în semifinale la EURO 2024. Cum a reacționat presa din Belgia, după declarațiile celebrului fost fotbalist român. 

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 08:42

Cum a reacționat presa belgiană după ce Hagi a declarat că România va învinge Belgia și va ajunge în semifinale
Cum a reacționat presa belgiană după ce Hagi a declarat că România va învinge Belgia și va ajunge în semifinale - Profimedia

Jurnaliștii i-au avertizat pe jucători că misiunea de la turneul final ar putea să se complice foarte tare pentru că românii par să fie foarte încrezători. 

Cred că vom ajunge în semifinale, după ce vom învinge Ucraina și Belgia”, a declarat Gheorghe Hagi, în comentariile transmise de contul Foot Roumain. 

Iar mesajul lui Gheorghe Hagi a stârnit o recție imediată în presa belgiană.

Articolul continuă după reclamă

"Încă de la sfârșitul anilor 1990, România a avut mari dificultăți să se facă auzită pe scena internațională. Tricolorii nu s-au calificat la o Cupă Mondială din 1998 și nu au câștigat niciun meci la Euro din 2000. Aveți grijă la excesul de încredere. Pentru că încrederea pare să renaște în sfârșit printre români", a scris Walfoot.

Pe acelaşi subiect

România, învinsă de Belgia

România a fost învinsă, sâmbătă seara, de echipa națională a Belgiei, în runda a doua, a Grupei E, de la Campionatul European din Germania. Diavolii roșii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Tielemans și De Bruyne. Soarta calificării României în optimi se decide în meciul cu Slovacia.

Primul gol a fost marcat după doar 74 de secunde, după o acțiune ofensivă a Belgiei, Lukaku reușind să se descurce în careul României și să trimită o pasă la marginea careului, de unde Tielemans a șutat imparabil pentru Niță. Replica tricolorilor a venit imediat, Radu Drăgușin scoțându-l în evidență pe Casteels, care a scos de sub transversală lovitura de cap a fundașului român, după un corner executat din flancul stâng. În minutul 18, Niță a intervenit salvator la un șut la colțul lung, executat din interiorul careului de Lukebakio.

Tot Niță a fost eroul principal și 13 minute mai târziu, când a intervenit din nou, respingând in extremis în corner mingea șutată de Jeremy Doku. Dennis Man a ridicat în picioare fanii români din tribune, când a scăpat spre poarta adversă, însă a fost oprit la marginea careului, unde a și fost călcat involuntar pe mână de un adversar. Fundașii români au făcut față cu brio amenințărilor venite din compartimentul ofensiv al „diavolilor roșii”, reușind să oprească mai multe acțiuni ce puteau deveni periculoase pentru poarta lui Niță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Sport » Cum a reacționat presa belgiană după ce Hagi a declarat că România va învinge Belgia și va ajunge în semifinale: "Grijă la excesul de încredere"