Antena Meniu Search
x

De ce a pierdut Simona Halep la Miami, în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Românca, defavorizată de organizatori! (Video)

Simona Halep a pierdut dramatic, ieri seară, în turul 3 la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6.

De ce a pierdut Simona Halep la Miami, în faţa polonezei Agnieszka Radwanska - Twitter

Simona Halep a pierdut dramatic, ieri, în turul 3 la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6-3, 2-6, 3-6.

Se pare că există şi o explicaţie pentru această înfrângere. Potrivit specialiştilor, meciul ar fi putut avea un alt fel de deznodământ dacă Simona Halep ar fi fost programată să joace seara, precum toţi marii favoriţi.

Organizatorii turneului de 8 milioane de dolari au avut o politică cel puţin ciudată în primele tururi, defavorizând-o în mod clar pe Halep, scrie prosport.ro.

Atât în meciul de debut cu Oceane Dodin, cât şi în faza următoare cu Agnieszka Radwanska, constănţeanca a fost programată în sesiunea de zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona a fost nevoită să joace pe căldură, la 27-28 de grade Celsius, însă nu asta a fost cea mai mare problemă.

Potrivit jurnaliştilor de la prosport.ro, în tenis există o cutumă care spune că favoriţii principali trebuie să evolueze în sesiunea de seară, pentru ca partidele să prindă mai mult farmec sub lumina reflectoarelor.

Simona a debutat în turneu la ora locală 13:00, contra lui Oceane Dodin, câştigând cu emoţii, scor 3-6, 6-3, 7-5. A urmat duelul cu Agnieszka Radwanska, început în jurul orei locale 13:30, iar Simona Halep a cedat cu 6-3, 2-6, 3-6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » De ce a pierdut Simona Halep la Miami, în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Românca, defavorizată de organizatori! (Video)