Antena Meniu Search
x

Dinamo Bucureşti, egal la FC Voluntari în ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal

Dinamo Bucureşti nu a reuşit să profite de cele 30 de minute de superioritate numerică şi a obţinut doar un egal, 1-1, pe terenul formaţiei FC Voluntari, în ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.03.2021, 22:40

Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari sunt pe locuri de baraj în clasamentul Ligii I la fotbal
Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari au încheiat la egalitate meciul din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal - Hepta
  • Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari sunt pe locuri de baraj în clasamentul Ligii I la fotbal.
  • FCSB şi CFR Cluj sunt echipele care domină Liga I la fotbal.

Considerat un adevărat derby al suferinţei, duelul dintre FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti a fost unul extrem de încins şi din care cele două formaţii nu au putut să scoată decât câte un punct fiecare.

Dinamo Bucureşti a fost mai inspirată în prima repriză şi a deschis scorul prin Steliano Filip, în minutul 19, însă FC Voluntari a avut mai mult iniţiativa în debutul reprizei secunde şi a reuşit să egaleze, prin spaniolul Jefte Betancor.

Soarta meciului putea fi decisă în minutul 60, când bulgarul Antoni Ivanov, de la FC Voluntari, adus cu împrumut de la Universitatea Craiova, a fost eliminat direct, după un conflict avut cu Steliano Filip. Însă, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să profite de superioritatea numerică şi, în ciuda ocaziilor pe care şi le-au creat oaspeţii, duelul dintre FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În urma acestui rezultat, cele două formaţii ocupă locurile 13 (Dinamo Bucureşti are 27 de puncte), respectiv 14 (FC Voluntari are 25 de puncte) în clasamentul Ligii I la fotbal, locuri care duc, practic, la barajul pentru menţinerea-promovarea în Liga I la fotbal, ocupantele locurilor respective urmând să dea piept cu echipele de pe locurile 3 şi 4 din Liga a II-a. Ambele formaţii speră ca, prin înjumătăţirea punctelor la intrarea în play-out, să-şi îmbunătăţeasca viaţa în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

FC Argeş câştigă cu Poli Iaşi şi începe să spere la play-off-ul Ligii I la fotbal

Duelul dintre FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti nu a fost singurul care s-a jucat, luni, în etapa a 26-a a Ligii I la fotbal. FC Argeş, revelaţia anului 2021, a trecut, scor 2-1, de Politehnica Iaşi şi a început să emită pretenţii la accederea în play-off-ul Ligii I la fotbal.

Cephas Malele, atacantul elveţian de origine angoleză, a fost, din nou, omul decisiv pentru cei de la FC Argeş. Atacantul de 27 de ani a reuşit o dublă şi a ajuns la 10 goluri marcate în Liga I, în timp ce fotbaliştii de la Politehnica Iaşi nu au reuşit decât să reducă din diferenţă, în minutul 88, prin Duranovic. 

FC Argeş a ajuns pe locul 8 în Liga I, cu 33 de puncte, şi este la patru puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură accederea în play-off-ul Ligii I la fotbal. FC Argeş a înregistrat un singur eşec în ultimele 11 meciuri jucate în Liga I.

Politehnica Iaşi are un egal şi nouă înfrângeri în ultimele 10 meciuri oficiale, inclusiv Cupa României, şi şi-a complicat şi mai mult viaţa în Liga I, fiind, în acest moment, la mare distanţă de salvarea de la retrogradare.

FCSB şi CFR Cluj, victorii importante în Liga I la fotbal

FCSB şi CFR Cluj, marile favorite la câştigarea Ligii I la fotbal, şi-au continuat, în etapa a 26-a, parcursul umăr lângă umăr. Ambele formaţii au obţinut puncte importante, după prestaţii mai puţin reuşite. FCSB a trecut, scor 1-0, de Gaz Metan Mediaş, în timp ce campioana CFR Cluj s-a impus cu acelaşi rezultat, 1-0, pe terenul formaţiei UTA Arad. În acest moment, FCSB şi CFR Cluj au câte 57 de puncte şi se pregătesc, practic, pentru meciul direct din finalul sezonului regulat.

Universitatea Craiova, o altă formaţie cu pretenţii, a trecut şi ea, tot cu 1-0, de FC Botoşani, la capătul unui meci în care reuşita puştiului Ştefan Baiaram, 18 ani, a făcut diferenţa.

În celelalte meciuri jucate în etapa a 26-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Astra Giurgiu - FC Hermannstadt 2-1, Viitorul Constanţa - Academica Clinceni 1-1 şi Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgovişte 0-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Dinamo Bucureşti, egal la FC Voluntari în ultimul meci din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal