Antena Meniu Search
x

FCSB, victorie importantă pe terenul celor de la FC Botoşani în etapa a 25-a a Ligii I la fotbal

FCSB, una dintre marile favorite la câştigarea titlului de campioană a României la fotbal, s-a impus, scor 2-0, în confruntarea cu FC Botoşani de duminică seara, din deplasare, din etapa a 25-a a Ligii I.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.03.2021, 07:53

FCSB este lider în Liga I la fotbal
Florin Tănase a marcat unul dintre golurile înscrise de FCSB în deplasarea de la FC Botoşani - Facebook FCSB
  • FCSB se menţine în lupta pentru câştigarea campionatului naţional de fotbal.
  • FCSB aşteaptă un pas greşit al formaţiei CFR Cluj, principala contracandidată la câştigarea titlului de campioană naţională la fotbal.

Meciul a fost la discreţia celor de la FCSB care, însă, s-au desprins abia în a doua parte a jocului, graţie golurilor marcate de Florin Tănase şi Darius Olaru, doi dintre fotbaliştii pe care patronul Gigi Becali vrea să obţină multe milioane de euro.

Un alt jucător important pentru FCSB în confruntarea de la Botoşani a fost Olimpiu Moruţan, fotbalist care a avut un aport important la cele două goluri marcate de formaţia oaspete.

FCSB, lider în Liga I

Graţie succesului obţinut în meciul din deplasare, cu FC Botoşani, FCSB ocupă locul 1 în Liga I la fotbal, având, în acest moment, trei puncte avans faţă de CFR Cluj şi şapte puncte peste Universitatea Craiova.

Totuşi, cei de la FCSB au nevoie de un pas greşit făcut de cei de la CFR Cluj, luni, în meciul cu FC Argeş, pentru ca elevii antrenorului Toni Petrea să se menţină pe primul loc al clasamentului din Liga I.

Dacă FCSB continuă, cu mari speranţe, lupta pentru câştigarea campionatului naţional de fotbal, FC Botoşani începe să tremure pentru accederea în play-off-ul Ligii I la fotbal, mai ales că oamenii antrenaţi de Marius Croitoru sunt la al doilea meci consecutiv în care pierd puncte şi nu reuşesc să marcheze nici măcar un gol.

Sepsi Sf. Gheorghe, prima victorie după şase egaluri consecutive în Liga I

Pe lângă meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, duminică, în Liga I s-a mai jucat partida dintre FC Hermannstadt şi Sepsi Sf. Gheorghe. Iar oaspeţii s-au impus, cu 2-1, punând capăt unei serii de şase egaluri consecutive obţinute în Liga I.

Golofca şi Vaşvari au punctat pentru Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce Bagaric a marcat unicul gol al celor de la Hermannstadt.

Sepsi Sf. Gheorghe este pe locul 4 în Liga I şi începe să nutrească speranţe la podium, mai ales că, prin înjumătăţirea punctelor, la intrarea în play-off, ar ajunge la doar patru puncte în spatele celor de la Universitatea Craiova.

FC Hermannstadt este pe locul 14 în Liga I, menţinându-se în zona fierbinte a clasamentului Ligii I la fotbal. De altfel, parcursul sinuos avut până acum face din Hermannstadt una dintre principalele candidate la retrogradarea în Liga a II-a.

Etapa a 25-a a Ligii I la fotbal se termină luni

Până acum, din etapa a 25-a a Ligii I la fotbal s-au disputat următoarele meciuri: Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa 0-5, Gaz Metan Mediaş - UTA Arad 1-2, Academica Clinceni - Astra Giurgiu 1-1, Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-0, FC Hermannstadt - Sepsi Sf. Gheorghe 1-2 şi FC Botoşani - FCSB 0-2.

Runda se încheie luni seara, când sunt programate partidele Politehnica Iaşi - FC Voluntari (ora 17.30) şi CFR Cluj - FC Argeş (ora 20.30).

Mai sunt doar cinci etape până la finalul sezonului regulat, iar lupta continuă să se dea pe mai multe fronturi. În acest moment, doar FCSB şi CFR Cluj sunt 100% sigure de calificarea în play-off-ul Ligii I la fotbal. Universitatea Craiova şi Sepsi Sf. Gheorghe sunt şi ele aproape calificate, însă pentru ultimele două poziţii se bat mai multe formaţii, inclusiv Viitorul Constanţa, ocupanta locului 11, având speranţe la o calificare miraculoasă în play-off-ul Ligii I la fotbal.

Prin înjumătăţirea punctelor, la începutul play-out-ului, lupta pentru salvarea de la retrogradare se anunţă a fi, de asemene, extrem de încinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » FCSB, victorie importantă pe terenul celor de la FC Botoşani în etapa a 25-a a Ligii I la fotbal