Antena Meniu Search
x

Dinamo Bucureşti pierde cu FC Argeş şi îşi complică viaţa în Liga I la fotbal

Dinamo Bucureşti a înregistrat un nou pas greşit în Liga I la fotbal, cedând, scor 1-2, în confruntarea cu FC Argeş de luni seara, de pe teren propriu, din etapa a 27-a a campionatului naţional.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.03.2021, 07:59

FC Argeş a câştigat cu Dinamo şi a început să spere la o eventuală calificare în cupele europene
Dinamoviştii nu i-au putut împiedica pe fotbaliştii de la FC Argeş din drumul spre victorie - Facebook FC Argeş
  • Dinamo Bucureşti este pe locul 14 în clasamentul Ligii I la fotbal.
  • FC Argeş începe să spere la accederea în play-off şi chiar la o eventuală participare în cupele europene.

Dinamo îşi punea mari speranţe în confruntarea cu FC Argeş pentru obţinerea unui rezultat care să îi permită să stea liniştită în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Dinamo a cedat, 1-2, şi şi-a complicat şi mai mult viaţa în Liga I.

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză, prin Grecu, după o minge venită de la noul star al Ligii I la fotbal, atacantul elveţian Cephas Malele. Vlad Achim a egalat pentru Dinamo, în minutul 70, dar apoi a comis-o, producând un fault în propriul careu şi oferind, astfel, penaltiul din care Malele a marcat golul victoriei argeşene în minutul 85.

Dinamo Bucureşti a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga I, iar rezultatul pare că i-a fost fatal antrenorului Ionel Gane, care ar urma să fie înlocuit în funcţie, cel mai probabil cu Gigi Mulţescu. Dinamo Bucureşti este pe locul 14 în Liga I, loc care înseamnă participarea la barajul de rămânere-promovare în Liga I. Totuşi, la intrarea în play-out, prin înjumătăţirea punctelor, Dinamo Bucureşti ar mai avea doar două puncte peste FC Hermannstadt, prima formaţie aflată pe loc retrogradabil direct.

FC Argeş continuă să fie revelaţia anului 2021. Piteştenii au ajuns la cinci victorii în ultimele şapte meciuri şi a urcat pe locul 7 în clasament, la un singur punct de locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii I. Mai mult, piteştenii încep să spere chiar la o eventuală participare în cupele europene, în condiţiile în care, prin înjumătăţirea punctelor, ar ajunge la doar patru puncte de Sepsi Sf. Gheorghe, ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii I la fotbal.

Sepsi Sf. Gheorghe, victorie cu cântec la FC Botoşani

În penultimul meci al etapei a 27-a a Ligii I la fotbal, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus, scor 2-1, în confruntarea cu FC Botoşani din deplasare. Vaşvari, din penalty, şi Tamaş au punctat pentru Sepsi, în timp ce Camara a înscris golul de onoare al gazdelor. La finalul partidei de la Botoşani, aproape întreaga lume a fotbalului românesc a acuzat în termeni duri prestaţia arbitrului de centru, Andrei Chivulete. Prin victoria de la Botoşani, Sepsi şi-a consolidat locul 4, în timp ce elevii antrenaţi de Marius Croitoru au emoţii în ceea ce priveşte accederea în play-off. 

În etapa a 27-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 0-2, Academica Clinceni - FC Voluntari 0-1, FC Hermannstadt - Viitorul Constanţa 0-0, UTA Arad - FCSB 0-1, Chindia Târgovişte - Astra Giurgiu 0-1, CFR Cluj - Politehnica Iaşi 4-0, FC Botoşani - Sepsi Sf. Gheorghe 1-2, Dinamo Bucureşti - FC Argeş 1-2.

Pentru că naţionalele de seniori şi de tineret ale României joacă meciuri importante la sfârşitul lunii martie, etapa a 28-a a Ligii I la fotbal începe încă de marţi, 16 martie, şi se prelungeşte pe durata a aproape o săptămână. Programul etapei a 28-a a Ligii I la fotbal arată astfel: Universitatea Craiova - UTA Arad (marţi, 16 martie, ora 19.00), Viitorul Constanţa - Chindia Târgovişte (miercuri, 17 martie, ora 17.30), Astra Giurgiu - FC Botoşani (joi, 18 martie, ora 17.00), FC Voluntari - FC Hermannstadt (vineri, 19 martie, ora 17.30), FCSB - CFR Cluj (vineri, 19 martie, ora 20.30), FC Argeş - Academica Clinceni (sâmbătă, 20 martie, ora 19.15), Politehnica Iaşi - Dinamo Bucureşti (sâmbătă, 20 martie, ora 21.30), Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaş (duminică, 21 martie, ora 16.00).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Dinamo Bucureşti pierde cu FC Argeş şi îşi complică viaţa în Liga I la fotbal