Antena Meniu Search
x

Fotbalişti străini trecuţi prin Liga I, reacţii după scandalul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir

Fotbalul românesc este, din nou, în atenţia întregii lumi, însă acum din cauza unui scandal cu iz rasist ce ar fi fost provocat de arbitrul Sebastian Colţescu, rezervă la meciul dintre Paris Saint Germain şi Istanbul Başakşehir din etapa a VI-a a grupelor UEFA Champions League.

de Redactia Observator

la 09.12.2020, 08:51

Meciul Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir se va relua miercuri seara
Arbitrul Sebastian Colţescu, acuzat de rasism la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir - Hepta
  • Sebastian Colţescu, arbitru de rezervă la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir, a fost acuzat de rasism.
  • Meciul Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir se reia miercuri seara.

Arbitrul român a fost acuzat de rasism, după ce ar fi folosit o expresie nepotrivită pentru identificarea unui personaj din staff-ul oaspeţilor.

În apropiere de jumătatea primei reprize, Sebastian Colţescu l-a chemat la marginea terenului pe centralul Ovidiu Haţegan pentru a-i solicita să-l elimine pe Pierre Webo, antrenorul secund al lui Istanbul Başakşehir, pentru proteste.

A folosit însă expresia "negrul acela", expresie considerată rasistă de jucătorii celor două formaţii şi nu numai.

Fundaşul Kevin Boli, uimit de scandalul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir

Câţiva jucători din Liga I au ţinut să transmite mesaje în legătură cu incidentul de la meciul Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir.

Harlem Gnohere, actualul atacant al lui Mouscron şi fost jucător la Dinamo şi la FCSB, şi Billel Omrani, actualul atacant al lui CFR Cluj, au transmis la unison că "gestul în sine este scandalos, însă trebuie să ştiţi că românii nu sunt rasişti".

Pe de altă parte, Kevin Boli, fost jucător la Viitorul Constanţa şi CFR Cluj, s-a arătat şi el uimit de scandalul în care au ajuns să fie implicaţi arbitrii români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Fotbalişti străini trecuţi prin Liga I, reacţii după scandalul de la Paris Saint Germain - Istanbul Başakşehir