Antena Meniu Search
x

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi va lupta pentru calificarea în Turul de Elită în ultimul meci din grupa 4. În ultima etapă, United Galaţi o va înfrunta pe Etoile Lavalloise, în timp ce FK Dobovec se va duela cu Benfica, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 15:09

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY
- United Galaţi / Facebook

Joi seară, United Galaţi a fost învinsă fără drept de apel, cu 12-0, de Benfica, în timp ce FK Dobovec a pierdut şi ea clar cu Etoile Lavalloise, cu 4-0. Ambele meciuri au fost transmise în AntenaPLAY. Primele 3 echipe din grupă merg mai departe în Turul de Elită.

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Sâmbătă, 28 octombrie vom putea urmări mai întâi în AntenaPLAY Etoile Lavalloise – United Galaţi, de la 18:30. Vom afla ulterior dacă gălăţenii vor merge în Turul de Elită, după partida FK Dobovec – Benfica, ce se va disputa de la ora 21:00, tot în AntenaPLAY.

Benfica şi Etoile Lavalloise sunt 99% calificate mai departe, având fiecare 4 puncte după două jocuri. United Galaţi şi FK Dobovec au ambele 1 punct obţinut, în remiza din meciul direct, 3-3.

Programul complet al meciurilor din Grupa 4 a Main Round-ului

Joi, 26 octombrie

United Galaţi – Benfica (18:30)

Etoile Lavalloise – FK Dobovec (21:00)

Sâmbătă, 28 octombrie

Etoile Lavalloise – United Galaţi (18:30)

FK Dobovec – Benfica (21:00)

Lotul lui United Galaţi

  • Portari: Alin Cârdei, Petrișor Toniță
  • Jucători de câmp: Alan Felipe Sasse, Vlăduț Dudău, Iulian Cojocaru, Andrei Crăciun, Robert Crișan, Daniel Araujo, John Deiby Pamplona, Matei Boșneagă
  • Antrenor-jucător: Florin Ignat

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY