Antena Meniu Search
x

Moment halucinant la Cesena. Soţia lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter. A intervenit Gică Hagi

Calificarea istorică a jucătorilor de la naţionala de fotbal sub 21 de ani în semifinalele Campionatului European din Italia a fost umbrită de un moment groaznic petrecut la final partidei de la Cesena. Soţia lui Cristi Manea a fost lovită în tribună de un suporter.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.06.2019, 07:26

Calificarea istorică a jucătorilor de la naţionala de fotbal sub 21 de ani în semifinalele Campionatului European din Italia a fost umbrită de un moment groaznic petrecut la final partidei de la Cesena. Soţia lui Cristi Manea a fost lovită în tribună de un suporter.

Fotbalistul Cristi Manea a mers după meci la tribuna unde se afla soţia sa. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze partenera.

Manea ar fi dat-o la o parte de fană, pentru a ajunge la soţia sa, moment în care iubitul celeilalte femei l-a împins pe Manea, iar mai apoi a lovit-o cu piciorul în plină figură pe soţia fotbalistului.

După incident, soţia lui Manea a fost dusă la spital

Soţia lui Cristi Manea a ajuns la spital după meciul de la Cesena

Potrivit GSP, altercaţia a fost aplanată abia dupa interveţia lui Gheorghe Hagi, care i-a spus fotbalistului să plece de acolo şi să meargă la vestiare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe imagini teribile cu soţia lui Manea, după alercaţie, vedeţi aici.

"Performanța a fost umbrită de doi suporteri din tribune care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea", a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.

După incident, soţia lui Manea a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei. Conform GSP, agresorul femeii a fost identificat şi reţinut de organele de ordine. 

România s-a calficat în semifinalele Euro-2019 şi la JO după 56 de ani

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C.

România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, deţinătoarea trofeului, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Moment halucinant la Cesena. Soţia lui Cristi Manea, lovită cu piciorul în gură de un suporter. A intervenit Gică Hagi