Antena Meniu Search
x

Video Magaye Gueye, prins dopat după derby-ul Dinamo - FCSB

Atacantul Magaye Gueye a fost prins dopat în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. 

de Redactia Observator

la 09.03.2021, 19:43

Vezi și
  • Atacantul Magaye Gueye are 30 de ani.
  • Atacantul Magaye Gueye are trei goluri şi o pasă decisivă în cele 16 meciuri jucate pentru Dinamo.

Agenția Națională Antidoping a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate, scriu jurnaliștii de la GSP.

Fotbalistul ar fi fost prins în urma controlului efectuat la derby-ul Dinamo - FCSB din Cupa României

Agenția Națională Antidoping nu a făcut public numele jucătorului, însă jurnaliștii spun că oficialii clubului din Ștefan cel Mare susțin că este vorba de atacantul Magaye Gueye. 

Tot din informațiile GSP, substanța descoperită este cocaina. Fotbalistul este suspendat din orice activitate în acest moment.

Magaye Gueye a ajuns la Dinamo Bucureşti în octombrie anul trecut

Atacantul Magaye Gueye a ajuns la Dinamo Bucureşti în octombrie anul trecut, fiind unul dintre fotbaliştii aduşi în "Ştefan cel Mare" de Pablo Cortacero, afaceristul spaniol care intenţiona să preia pe Dinamo Bucureşti şi anunţa, cu surle şi tobe, că transformă echipa într-una de top, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Magaye Gueye (30 de ani) s-a născut în Franţa, însă a jucat pentru naţionala de tineret a Franţei, opt selecţii şi două goluri, cât şi pentru naţionala U23 a Senegalului, trei selecţii, toate la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, el fiind fiul unor imigranţi senegalezi ajunşi în Franţa.

Crescut la Academia lui Strasbourg, Magaye Gueye şi-a atins apogeul carierei în perioada 2010-2014, când a evoluat în zeci de meciuri pentru gruparea engleză Everton. A mai trecut pe la Brest, Millwall, Adanaspor, Osmanlispor şi Qarabag Agdam, fiind campion al Azerbaidjanului, cu Qarabag Agdam, în 2020.

Magaye Gueye a evoluat în 16 meciuri pentru Dinamo Bucureşti, de când a venit în România, reuşind trei goluri şi o pasă decisivă. Atacantul de 30 de ani a devenit celebru în România mai ales graţie vieţii extrasportive, un filmuleţ postat pe el, pe un celebru site de socializare, făcând ulterior înconjurul internetului şi nu numai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Magaye Gueye, prins dopat după derby-ul Dinamo - FCSB