Antena Meniu Search
x

7 sfaturi de la specialiști pentru biletul zilei la fotbal și tenis

Tu cum gândești biletul zilei la fotbal și biletul zilei la tenis? Oricare ar fi strategia, să știi că poți să câștigi mai mulți bani dacă ții cont de sfaturile specialiștilor.

Tu cum gândești biletul zilei la fotbal și biletul zilei la tenis? Oricare ar fi strategia, să știi că poți să câștigi mai mulți bani dacă ții cont de sfaturile specialiștilor.

Fie că parcurgi un ghid de pariuri online, fie că te uiți pe articole pe site-urile specializate, afli câteva recomandări care își probează valabilitatea în timp. În fond, specialiștii sunt pariori cu multă experiență, care au învățat din propriile greșeli și, în paralel, au citit tot ce le-a căzut în mână despre pariuri.

Din fericire, ai „pe tavă” aceste cunoștințe. În acest articol ne vom referi la câteva sfaturi despre ce fel de riscuri ar trebui să îți asumi, cum ar trebui pregătești biletele și cum să scoți maximum din fiecare pariu. Iată Top 7 recomandări.

1. Joacă doar bilete realiste

Ține cont de faptul că biletele cu număr mare de selecții și cote foarte mari sunt rareori câștigătoare. Poate că citești că cineva a câștigat peste 50.000 de lei cu o miză de 10 lei, dar ar trebui să te întrebi câte bilele de acest tip a jucat respectiva persoană până să câștige. Dacă pui 1 leu pe cotă 20.00 și nu iese pariul îți spui că ai pierdut doar un leu, dar, când pierzi 20-30 astfel de bilete, deja ai aruncat pe geam 20-30 de lei.

2. Nu juca cote exagerat de mici pe bilet

Specialiștii ne sfătuiesc să nu jucăm cote mari și foarte mari, dar nici cote exagerat de mici, care ne obligă să mizăm bani mulți pentru a înțelege ceva din profit. Se spune că cotele de 1.15 - 1.25, pe care se joacă de obicei în strategia Easy Money, sunt cele mai periculoase. Fără să riști bani, încearcă să găsești 10 meciuri câștigătoare la rând pe asemenea cote. Reușești?

3. Participă la concursuri de pronosticuri

Sunt agenții de pariuri online care organizează cu regularitate concursuri de pronosticuri pentru pariori. Participarea la asemenea concursuri este gratuită (trebuie doar să fii clientul operatorului), iar beneficiile sunt mari. Dincolo de faptul că poți câștiga premii în bani sau în pariuri gratuite, capeți experiență.

4. Inspiră-te din ponturile tipsterilor

Pe site-urile de specialitate precum cel al pariorilor online din România sunt postate zilnic multe ponturi, din care te poți inspira. E contraindicat să iei pontul și să îl pui pe biletul tău fără să vezi despre ce este vorba. Analizează meciul „de la zero” și vezi dacă ajungi și tu la aceeași concluzie.

Următoarele sfaturi țin de maximizarea câștigurilor:

5. Joacă doar la casele de pariuri unde nu sunt percepute taxe la plasarea biletului

Din moment ce există pariurile online, unde plătești impozit doar dacă retragi bani, este absurd să joci undeva unde plătești taxă doar pentru că plasezi biletul. Să luăm o miză de 100 de lei, pe o cotă de 1.20. Dacă plătești 5 lei (5% din miză), miza efectivă pe bilet va fi 95. În cazul în care pariul e câștigător, ai un profit de 19 lei. Dacă plasezi pariul online, profitul este mai mare.

6. Joacă la agenții care au diferite oferte pentru pariuri

Operatorii au diverse oferte: cote mărite pentru anumite meciuri, suplimentarea câștigului în funcție de numărul de selecții de pe bilet, rambursarea mizei în cazul în care pariul este necâștigători. Este bine să urmărești promoțiile și să profiți de ele.

7. Joacă doar la agențiile online care oferă cote bune

Pariorii constanți, care câștigă bani din acest hobby, au de regulă conturi la mai multe agenții de pariuri online, pentru a plasa bilete pe cele mai bune cote. Pe termen lung, și o diferență de 0,05 este importantă.

Contează orice detaliu. Dacă iei în serios pariurile și încerci să te perfecționezi, vei avea o recompensă pe măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » 7 sfaturi de la specialiști pentru biletul zilei la fotbal și tenis