Antena Meniu Search
x

Sportul în izolare, metode de a ne menţine în formă

Nicoleta Andreiciuc practică yoga de 14 ani, iar de câteva săptămâni şedinţele nu le mai ţine faţă în faţă, ci pe internet.

de Redactia Observator

la 22.04.2020, 12:55

Vezi și
  • Nicoleta Andreiciuc este instructor de yoga.
  • Iulia Bledea este instructor de fitness.

Metoda de a face yoga online a fost rapid îmbrăţişată de practicane, iar Nicoleta este foarte dedicată urmăritorilor ei.

Nicoleta Andreiciuc, instructor yoga: Niciodată nu m-aş fi gândit că o să ajung să abordez disciplina yoga pe spaţiul virtual. În această perioadă, mai mult ca niciodată, să încercăm să ne păstrăm echilibrul şi să avem capacitatea să discernem ce este bine pentru noi şi ce nu este bine pentru noi. Mişcaţi-vă, mişcaţi-vă, mişcaţi-vă!

Metoda de a face yoga online a fost rapid îmbrăţişată de practicane.

Iar în pauzele de la şcoala online îşi pot face apariţia şi copiii pe saltelele de yoga.

Cei care vor mişcare mai intensă, care să ducă la arderea de calorii au opţiunea şedinţelor de fitness. Iulia Bledea este antrenor de fitness, dar şi tehnician nutriţionist aşa că scos un e-book.

Iulia Bledea, instructor fitness: Acest e-book a fost o oportunitate ideală care a venit în ajutorul femeilor, a tuturor persoanelor până la urmă care stau acasă şi vor să se antreneze, vor să mănânce sănătos, vor să se menţină.

Pentru exerciţiile fizice de acasă se pot face şi improvizaţii.

Iulia Bledea, instructor fitness: Am folosit în diverse video uri câte o sticlă de apă, două cărţi, o pernă am luat câte un copilaş în spate pentru a improviza, ne-am distrat.

Intraţi în amorţeală după atâtea săptămâni de izolare, amatorii de mişcare nu au întârziat să apară.

Tot pe internet puteţi găsi şi cursuri de karate sau şedinţe de zumba. Dacă majoritatea au fost gratuite la început, acum instructorii percep o sumă de bani, care se plăteşte per şedinţă sau pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Sportul în izolare, metode de a ne menţine în formă