Antena Meniu Search
x

Tehnologia din spatele cazinourilor live

Care este tehnologia ce se afla in spatele unui cazinou live? Aflati ce presupun aceste sesiuni si de ce aveti nevoie pentru un streaming bun

Tehnologia din spatele cazinourilor live
Tehnologia din spatele cazinourilor live - pixabay.com

Inca din 1992, consumatorii genului de distractie ce presupune plasarea unor pariuri cu grad mic de risc s-au orientat online. Ma refer la jucatorii de cazinou.

Cu totii am crescut cu imaginea unui cazinou impunator, sali luxoase, mese de jocuri cu limite mari si un décor opulent..mai ales daca am si avut ocazia sa vizitam cazinoul din Constanta, copii fiind.

Dar viata bate filmul, iar proprietarii de cazinouri au realizat ca nu pot concura cu operatorii online. De ce? Costul asociat functionarii unui cazinou terestru este urias, iar jocurile trebuie sa aiba un procent teoretic de returnare la jucator mic, pentru a supravietui.

Cazinourile online nu au costuri de rulare, nu sunt limitate de un numar de vizitatori sau clienti, ofera jocuri cu procentaj urias de castig si o serie de bonusuri si promotii pe care un cazinou terestru nu le poate oferi.

Cazinourile contin si o categorie live, iar pentru cine n-a auzit de acest lucru, pregatiti-va sa fiti uimiti. Cazinoul live iti aduce experienta imersiva de cazinou direct in confortul casei tale printr-un live feed, in care poti interactiona cu un dealer real in cadrul jocurilor de blackjack, ruleta sau poker. Suna extrem de interesant, stiu! Aici puteti afla mai multe despre cazinourile live, mai ales daca sunteti devoratori de tehnologie!

Pentru un cazinou live de top, aveti nevoie de o serie de “ingrediente”: studioul unde jocurile sunt filmate, softul care permite buna gestiune a jocurilor si o zona destinata analizei.

De obicei, 3 camere video performante sunt folosite pentru a filma un joc in desfasurare. In felul acesta sunt asigurate 3 unghiuri de vizualizare diferite. Compania Evolution Gaming, spre exemplu, este un pionier al acestor sesiuni live.

Nu putea lipsi factorul uman, pentru ca aveti nevoie de unul sau mai multi dealeri – un crupier bun face diferenta intre un operator de top si unul mediocru. Este necesara si un Game Control Unit, sau GCU, un echipament de marime mica, destinat codarii transmisiei video.

Masa de joc – bineinteles ca nu putea lipsi masa de joc, fie ca vorbim de masa de ruleta, de poker sau de blackjack. Mesele vin echipate cu o serie de senzori speciali, ce permit afisarea digitala a scorurilor efectuate in cadrul jocurilor, pentru a evita orice neintelegere. Daca bila se opreste in buzunarul 7 sau dealerul trage 2 carti ce insumeaza 15 puncte – acest lucru este afisat pe ecran.

In ultimul rand, un monitor va permite sa vizualizati ce anume vad jucatorii, in timp real. Sesiunile live pot fi transmise din cazinouri terestre, unde exista o suprafata destul de mare pentru a crea un studio de filmari, sau din locatii remote. Stiati ca sesiunile live tind sa devina din ce in ce mai populare? Si de ce nu – un dealer profesionist, o prezenta placuta, un cazinou de top si jocul preferat – este ideal!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Tehnologia din spatele cazinourilor live