Antena Meniu Search
x

Iata 5 idei de cadouri speciale pentru iubitul tau, din lumea gadgeturilor

Desi pare greu de crezut, printre cele mai stresante perioade prin care trecem anual sunt cele ale sarbatorilor sau aniversarilor.

Desi pare greu de crezut, printre cele mai stresante perioade prin care trecem anual sunt cele ale sarbatorilor sau aniversarilor. Astfel, daca se apropie cu pasi repezi momentul in care esti nevoita sa cauti cateva cadouri speciale pentru iubitul sau sotul tau, timpul parca intra-n sac si nimic din ce ai gasit pana acum nu pare a se potrivi cu ocazia sau stilul lui.

Desi stii ca cel mai important aspect al unui dar este sa fie oferit din suflet, exista si cateva zone “vulnerabile” ale barbatilor, cum ar fi tehnologia, muzica sau sportul, lucruri de care te-ai putea folosi pentru a gasi cateva cadouri speciale pentru iubit. Produsele care imbina cele mai multe atribute ale acestor afinitati barbatesti sunt, bineinteles, gadgeturile. Multumita tehnologiei de ultima generatie, design-ului inovator sau utilitatii specifice, aceste dispozitive pot surprinde placut pe oricine, iar diversitatea lor este extrem de mare. Asadar, vei putea gasi foarte usor gadgetul perfect, iar preturile incep de la cateva zeci de Lei. Pentru a-ti fi mai usor sa te orientezi, in randurile de mai jos vei gasi o lista cu 5 idei de cadouri speciale pentru iubit.

1. Boxa Bluetooth FM, Waterproof si Shockproof. Acordam o foarte mare importanta mobilitatii si portabilitatii, astfel incat primul device din lista de cadouri speciale pentru iubit este un gadget care are toate caracteristicile pe care le apreciaza iubitorii de muzica. Aceasta boxa portabila ofera un sunet clar, de calitate, functie hands-free, functie radio FM si o autonomie de pana la 12 ore de ascultare continua. In plus, gadgetul dispune si de o conexiune auxiliara si de un slot pentru card, astfel incat optiunile audio sunt diverse. Cel mai important atribut, insa, este acela oferit de carcasa de protectie. Vei putea sa iei aceasta boxa wireless in orice excursie sau iesire la plaja multumita faptului ca este foarte rezistenta la praf, apa si mici socuri.

2. Cana in forma de obiectiv Canon 24-105 mm. Timpul petrecut la serviciu nu trebuie sa fie neplacut si monoton, asadar lista de cadouri speciale pentru iubit include si aceasta cana funny. Acest accesoriu de birou imita perfect un obiectiv real Canon 24-105 mm, astfel incat colegii vor fi mereu surprinsi cand te vor vedea savurand cafeaua direct din lentilele obiectivului ultraperformant. Cana este incapatoare, stabila si poate insenina atmosfera unei zile mohorate de birou, asadar poate fi darul perfect!

3. Bec E27 multicolor Wi-fi. Ofera-i iubitului tau ocazia sa fie designer de interior! Acest bec multicolor este gadgetul perfect atat pentru petrecerile pe care le gazduiti, cat si pentru momentele in care va doriti o seara romantica de film sau una relaxanta, acompaniata de muzica. Prin apasarea unui singur buton de pe display-ul smartphone-ului tau, incaperea se poate lumina intr-una din sutele de culori pe care le ai la discretie.

4. Cuburi de gheata in forma de craniu uman. Un alt produs inedit din lista de cadouri speciale pentru iubit este aceasta forma pentru cuburile de gheata care va anima orice party. Datorita matritei proiectate 3D, craniile ce vor pluti in pahar vor parea cat se poate de reale, iar dimensiunea “cuburilor” este ideala pentru a scoate in evidenta toate detaliile lucrate cu precizie. In plus, daca nu vrei sa-ti racesti cocktail-urile, poti folosi aceste forme pentru a obtine cranii din ciocolata pe care sa le folosesti la asortarea diverselor torturi sau platouri cu fructe.

5. Casti Bluetooth sport cu reductie a zgomotului de fond Aukey. Proiectarea deosebit de ingenioasa recomanda aceste casti fara fir pentru lista de cadouri speciale pentru iubitul sau sotul tau. Pe langa performantele audio, functiile multiple si confortul pe care il ofera chiar si in cazul mai multor ore de ascultare continua, castile Aukey au numai 72 de grame, o atunonomie de pana la 24 de ore si se pot plia pana la dimensiunea de circa 12x7cm, incapand confortabil in orice buzunar.

Toate aceste dispozitive si multe altele sunt disponibile pe GadgetWorld.ro! Asadar, profita de campania de reduceri de toamna pentru a alege din categoriile site-ului acele cadouri speciale pentru iubitul tau care se potrivesc perfect necesitatilor, hobby-urilor si preferintelor lui, indiferent de cat de pretentios este!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Iata 5 idei de cadouri speciale pentru iubitul tau, din lumea gadgeturilor