Antena Meniu Search
x

Urmează două zile cu lapoviţă şi ninsori în Capitală. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, în următoarele două zile. Sunt aşteptate ninsori, începând de mâine seară. Va ninge şi în ţară, mai ales în zonele de munte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.12.2019, 14:44

ANM a emis o alertă de ninsori pentru Bucureşti
Urmează două zile cu lapoviţă şi ninsori în Capitală. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti - Arhivă / Imagine ilustrativă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, până duminică seară. Sunt aşteptate ninsori, începând de mâine seară. Va ninge şi în ţară, mai ales în zonele de munte.

Prognoza specială este valabilă în intervalul 27 decembrie, ora 22.00 - 29 decembrie, ora 22.00.

Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, cu precădere în a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) și pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie).

Acestea vor fi la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. 

Vântul va sufla slab și moderat (viteze la rafală de până la 25…30 km/h).

Valorile de temperatură vor marca o scădere de la o zi la alta. Astfel, maxima de sâmbătă (28 decembrie) va fi de 4…6 grade, iar cea de duminică (29 decembrie) de 1…3 grade. Temperaturile minime vor fi de -2…0 grade.

Alertă de ninsori şi viscol în 17 judeţe

Administraţiea Naţională de Meteorologie au emis o informare de ninsori şi viscol, în toată ţara, de vineri până duminică.

De asemenea, 17 judeţe vor intra, de diseară, sub cod galben de ninsori puternice şi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Urmează două zile cu lapoviţă şi ninsori în Capitală. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti