Antena Meniu Search
x

Inundațiile au făcut ravagii în Vestul ţării. Canalizarea a cedat în mai multe oraşe

Avetizarea meteoroligică de instabilitatea atmosferică a făcut ravagii în Vestul ţării. Canalizarea a cedat în mai multe oraşe, iar traficul pe marile bulevardele a fost paralizat.

de Redactia Observator

la 03.07.2020, 10:53

Vezi și
  • Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea.
  • Canalizarea a cedat, iar marile bulevardele s-au umplut cu apă.

Mai multe judeţe au fost sub avertizare de vreme rea, iar cantităţile masive de apă au distrus gospodăriile oamenilor.

Ploaia torenţială a făcut ravagii în Timişoara. Norii negri au acoperit cerul, iar în scurt timp a început potopul. Canalizarea a cedat, iar marile bulevardele s-au umplut cu apă.

Pompierii timişorenii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apelor din curți, garaje și beciuri pe mai multe străzi din Municipiul Timișoara, care s-a aflat sub Cod Roșu de fenomene meteo periculoase.

Meghera Elena, purt cuv Isu Timiș: A fost dispusă creşterea capacităţii operaţionale la cele două subunităţi din Timişoara. Astfel, peste 250 de pompieri din judeţul Timiş intervin la cazurile punctuale de inundaţii.

Şi Aradul a fost sub asediul furtunilor. După o ploaie de 30 de minute, străzile au devenit adevărate râuri, iar maşinile s-au transformat în bărci de salvare.

Inundat a fost şi Spitalul Municipal Arad. Ploaia a făcut ravagii în secţia de Fizio-kinetoterapie care, de la începutul pandemiei şi până în prezent, este secţie tampon pentru pacienţii COVID-19.

Zeci de litri de apă s-au revărsat şi în judeţul Caraş-Severin. În doar câteva minute, strazile, gospodăriile și grădinile oamenilor au fost acoperite.

Zona de vest a ţării a fost sub avertizare de cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată până în această dimineaţă, la ora 06:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Inundațiile au făcut ravagii în Vestul ţării. Canalizarea a cedat în mai multe oraşe