Antena Meniu Search
x
LIVE

Prognoza meteo de Paște și de Florii. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni, intervalul 11 aprilie - 9 mai 2022

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 aprilie - 9 mai 2022. Specialiștii au anunțat cum va fi vremea în țară, de Paște și de Florii.  

De Redactia Observator la 08.04.2022, 09:59
Harta temperaturilor în Europa
Vremea 11 aprilie - 9 mai 2022. Prognoza meteo de Paște și de Florii - Observator

ANM a emis, vineri, 8 aprilie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Specialiștii spun că vremea de Paște și de Florii va fi una frumoasă, temperaturile urmând să ajungă și la 20 de grade Celsius.

Vreme de primăvară in perioada sărbătorilor de Paște

"Variaţiile de temperatură vor caracteriza următorul interval de prognoză. În primele zile vremea se va menţine rece pentru aceastã perioadã în majoritatea regiunilor, urmând ca spre weekendul viitor să se încălzească. La munte vor predomina lapoviţa şi ninsorile, iar ploile vor fi mai frecvente în Transilvania, Banat, Crişana şi Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale şi temporare, în prima parte a intervalului, la munte şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 25 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 11 - 18 aprilie 2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.

Vremea 18 - 25 aprilie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 25 aprilie - 2 mai 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 2 - 9 mai 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Prognoza meteo de Paște și de Florii. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni, intervalul 11 aprilie - 9 mai 2022