Video Antreprenorii care fac un profit uriaş de sărbători. Românii preferă comoditatea şi nu se uită la bani: "Comanda minimă pleacă de la 280 de lei"
Uneori, sărbătorile ne iau pe nepregătite, mai ales dacă punctul nostru forte nu este gestionarea timpul liber sau gastronomia. Dar firmele de catering îi salvează pe cei prea ocupaţi sau neîndemânatici. Aici, la Bucureşti, e deja o normalitate. Dar să ştiţi că până şi în Bucovina, gospodinele au lăsat sorţul în cui şi caută în meniul de pe telefon. E, într-adevăr, mai comod, dar şi mai scump. Numai platoul cu aperitive ne costă 300 de lei.
Meniuri ca la mama acasă, aduse la uşa clientului. Cu asta se laudă majoritatea restaurantelor în perioada sărbătorilor. De la aperitive, la ciorbe şi sarmale, toate sunt pregătite să fie împachetate şi livrate la destinaţie.
Daniela Popescu, reprezentant restaurant tradiţional: Am pregătit coşuri speciale, pe care fiecare şi-l poate configura în funcţie de preferinţe, de dietă sau de modul în care vrea să îşi impresioneze invitaţii. Comanda minimă, platou tradiţional pe care clienţii noştri îl pod comanda şi pleacă de la 280 de lei.
Şi cozonacii sunt la mare căutare. Cu cât se vând
Căutaţi sunt şi cozonacii. Numai din această cofetărie din Suceava, vor pleca mii de pachete.
- Destinaţia de poveste unde poţi ajunge cu doar 60 de euro. Se află în topul alegerilor pentru minivacanţa de 1...
- Târg de Crăciun Bucureşti 2023. Cel mai mare carusel veneţian, pictat manual, inaugurat în Capitală. Cât...
- Un mureşan l-a "construit" pe Moş Crăciun virtual. Cum se pot bucura copiii de o întâlnire online cu cel mai...
Anda Apalaghiei, reprezentant cofetărie: Pe site se găsesc sortimentele noastre pentru sărbători, Crăciun şi Revelion. După puţin timp, avem foarte mulţi clienţi şi foarte multe comenzi şi ne bucură acest lucru. Cozonacii, la 700 de grame 84 de lei, iar cei de 1 kg jumătate, 140-150 de lei.
Românii vor produse tradiţionale şi sănătoase pe masa de Crăciun
Forfota este și în băcănii, semn că românii caută reţete tradiţionale şi produse cât mai sănătoase.
Irina Iacob, reprezentant băcănie: Oferta de anul acesta are cârnăciori sticks, kaiser, cărnaţi Montana şi muschi file, cârnaşi măcelăreşti cu busuioc, pastramă de purcel. Plecând de la 250 de lei putem să jonglăm după bugetul fiecăruia, şi mai puţin şi mai mult.
La un calcul simplu, o masă acasă, cu strictul necesar, pentru o familie de 4 persoane, depăşeşte 700 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰