Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Antreprenorii care fac un profit uriaş de sărbători. Românii preferă comoditatea şi nu se uită la bani: "Comanda minimă pleacă de la 280 de lei"

Uneori, sărbătorile ne iau pe nepregătite, mai ales dacă punctul nostru forte nu este gestionarea timpul liber sau gastronomia. Dar firmele de catering îi salvează pe cei prea ocupaţi sau neîndemânatici. Aici, la Bucureşti, e deja o normalitate. Dar să ştiţi că până şi în Bucovina, gospodinele au lăsat sorţul în cui şi caută în meniul de pe telefon. E, într-adevăr, mai comod, dar şi mai scump. Numai platoul cu aperitive ne costă 300 de lei. 

de Angela Bertea

la 27.11.2023 , 18:05

Meniuri ca la mama acasă, aduse la uşa clientului. Cu asta se laudă majoritatea restaurantelor în perioada sărbătorilor. De la aperitive, la ciorbe şi sarmale, toate sunt pregătite să fie împachetate şi livrate la destinaţie. 

Daniela Popescu, reprezentant restaurant tradiţional: Am pregătit coşuri speciale, pe care fiecare şi-l poate configura în funcţie de preferinţe, de dietă sau de modul în care vrea să îşi impresioneze invitaţii. Comanda minimă, platou tradiţional pe care clienţii noştri îl pod comanda şi pleacă de la 280 de lei. 

Şi cozonacii sunt la mare căutare. Cu cât se vând

Vezi și

Căutaţi sunt şi cozonacii. Numai din această cofetărie din Suceava, vor pleca mii de pachete. 

Pe acelaşi subiect

Anda Apalaghiei, reprezentant cofetărie: Pe site se găsesc sortimentele noastre pentru sărbători, Crăciun şi Revelion. După puţin timp, avem foarte mulţi clienţi şi foarte multe comenzi şi ne bucură acest lucru. Cozonacii, la 700 de grame 84 de lei, iar cei de 1 kg jumătate, 140-150 de lei. 

Românii vor produse tradiţionale şi sănătoase pe masa de Crăciun

Forfota este și în băcănii, semn că românii caută reţete tradiţionale şi produse cât mai sănătoase

Irina Iacob, reprezentant băcănie: Oferta de anul acesta are cârnăciori sticks, kaiser, cărnaţi Montana şi muschi file, cârnaşi măcelăreşti cu busuioc, pastramă de purcel. Plecând de la 250 de lei putem să jonglăm după bugetul fiecăruia, şi mai puţin şi mai mult. 

La un calcul simplu, o masă acasă, cu strictul necesar, pentru o familie de 4 persoane, depăşeşte 700 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri economice » Antreprenorii care fac un profit uriaş de sărbători. Românii preferă comoditatea şi nu se uită la bani: "Comanda minimă pleacă de la 280 de lei"