Antena Meniu Search
x

Un Revelion la Băile Felix, la fel de scump ca în Thailanda

Un revelion în staţiunea apelor termale, Băile Felix, a ajuns să coste cât o vacanţă într-un loc cu ape turcoaz. Cum ar fi, Thailanda. Un pachet care include cazarea într-un apartament de lux, cu petreceri şi meniuri sofisticate poate ajunge la 12 mii de lei pentru două persoane.

Vezi și

Un revelion în staţiunea apelor termale, Băile Felix, a ajuns să coste cât o vacanţă într-un loc cu ape turcoaz, cum ar fi Thailanda. Şi nu e nicio exagerare. Un pachet care include cazarea într-un apartament de lux, cu petreceri şi meniuri sofisticate poate ajunge la douăsprezece mii de lei pentru două persoane.

Asemenea candelabrelor strălucitoare, şi preţurile în hotelurile de lux din Băile Felix îţi iau ochii. Cinci nopţi, de Revelion, pornesc aici de la 730 de euro. Cât o vacanţă în Thailanda. Dar pot să ajungă la 2.560 de euro, pentru un apartament cu jacuzzi pe terasă, care costă, în această perioadă 400 de euro, pe noapte. 

Adriana Haivas, şef recepţie hotel 5 stele: Ne aflăm în una din cele două băi ale apartamentului VIP care este dotată, de asemenea, cu elemente de lux cum este tot apartamentul şi aceste aplici cu elemente Swarovski. 

La un asemenea preţ exotic, turiştii se pot relaxa printre palmieri, în bazinele cu apă termală sau la spa, cu o şedinţă de saună ori cu un masaj thailandez.

Daniela Lazăr, şef bază tratamente: Trei tipuri de saună, umedă, uscată, cu infraroşu, fântâna cu gheaţă, camera cu gheaţă, sala de fitnes şi, de asemenea, contracost ei pot beneficia de masaje. Masaj cu pietre calde, cu beţe de bambus. 

Un tratament special este şi masajul cu gheaţă, inclus în preţul cazării. 

Gheaţa se aplică pe extremităţi, pe piept sau pe pielea capului pentru îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. Stimulează circulaţia sangvină, creşte imunitatea, ajută la relaxarea musculaturii.

În pachetul de Revelion, turiştii o vor ţine din petrecere în petrecere. Bucătarii se întrec în preparate alese. Pentru noaptea dintre ani, pregătesc terină de căprioară cu susan, ruladă din piept de raţă cu cocos, file de somon cu sos de unt şi lămâie, dar şi muşchiuleţ de porc în mantie de afumături cu sos de hribi şi conopidă sote. 

Dănuţ Găvruţă, bucătar şef: Următoarea noapte de carnaval, printre altele, se vor servi un piept de raţă  care va fi binevenit cu portocale, cartofi aurii, vom servi un file de căprioară cu sos de fructe de pădure. Pentru seara românească, unde va fi o distracţie totală, atunci vom pregăti purcei umpluţi.

La un asemenea festin, focul de artificii e obligatoriu. De spectacol se vor bucura doar turiştii care şi-au făcut rezervări cu un an înainte, când încă nu ştiau preţul pachetelor.

Florian Serac, director general societate de turism: Rezervările au fost făcute de la plecarea turiştilor la ultimul revelion. 

Cu 10.000 de locuri de cazare, Băile Felix a devenit a doua cea mai căutată staţiune, de sărbători, după Poiana Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Un Revelion la Băile Felix, la fel de scump ca în Thailanda