Antena Meniu Search
x

Foto A început demolarea spaţiilor comerciale de la staţia de metrou Basarab

Spaţiile comerciale de la staţia de metrou Basarab sunt dezafectate marţi dimineaţă, primarul Sectorului 1 Clotilde Armand afirmând că cei care le ocupau vor fi ajutaţi să-şi reia acticvitatea într-o altă zonă.

de Redactia Observator

la 13.04.2021, 09:50

Muncitorii demolează un magazin de la stația de metrou Basarab
Muncitorii demolează un magazin de la stația de metrou Basarab - Facebook / Clotilde Armand
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

”Au fost date jos primele construcţii ilegale de la staţia de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare şi la celelalte staţii de metrou de pe raza Sectorului 1”, a scris porimarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform lui Clotilde Armand, comercianţii care au avut aceste spaţii vor fi ajutaţi de primărie să-şi desfăşoare activitatea în altă zonă.

Pe acelaşi subiect

Marea demolare, cu scandal

Marea demolare a chioşcurilor de la metrou a început cu scandal. În sectorul 2, la stația de metrou Ștefan cel Mare, comercianţii şi-au pierdut repede cumpătul. Susţin că demolarea este un abuz, pentru că au contracte de închiriere valabile, iar procesul între societatea care administrează spaţiile şi Metrorex nu s-a încheiat.

Majoritatea chioşcurilor se află în administrarea Sindomet, societatea al cărei acţionar este sindicatul condus de Ion Rădoi. Sindomet ar fi primit trei sferturi din valoarea chiriei.

1500 de oameni lucrează în cele peste 300 de chioşcuri amplasate în staţiile de metrou. Patroni sau angajaţi, toţi vor rămâne fără activitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A început demolarea spaţiilor comerciale de la staţia de metrou Basarab