Antena Meniu Search
x

Video Adolescenta care s-a aruncat în fața metroului era afectată de divorțul părinților. Ea va fi supusă unui consult psihiatric

Scene dramatice într-o staţie de metrou. O adolescentă de 15 ani s-a aruncat pe şine cu doar câteva secunde înainte să vină trenul. Îngroziţi, doi martori o roagă să sară înapoi şi întind mâinile pentru a o ridica de pe şine. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 10.02.2021, 19:20

Adolescenta care s-a aruncat în fața metroului era afectată de divorțul părinților. Ea va fi supusă unui consult psihiatric Vezi și
  • Fata este acum in stare stabilă, nu a suferit traume fizice.
  • Reporterii Observator au aflat că fata este afectată de situaţia din familie.

Ora 15:35. Staţia de metrou Dristor 1. Fata sare de pe peron direct pe calea ferată. Se ridică şi se uită spre tunel. Doi călători îi întind mâinile şi o trag în grabă pe peron. Trenul îi atinge picioarele şi trece mai departe. Trecuseră opt secunde de când fata se aruncase între şine.

Imediat după ce au scos-o, martorii au sunat la 112. O ambulanţă a ajuns aici la ora 16. Fata a fost consultată și preluată de medici.

Cei doi oameni care au salvat-o pe adolescentă le-au povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Fata era afectată de divorțul părinților

Fata este acum in stare stabilă, nu a suferit traume fizice. Este internata la Spitalul Obregia și urmează să treacă printr-un consult psihiatric. Surse medicale spun că și în trecut a mai avut tentative de suicid.

Reporterii Observator au aflat că fata este afectată de situaţia din familie.

Keren Rosner, psiholog: ”Parinţii trec printr-un divorţ, ei sunt concentraţi pe ceea ce li se întâmplă lor şi neglijează copilul. Copilul este singur. Nu are cu cine să vorbească, să se sfătuiască. Singur nu face faţă”.

Ce a înţeles Metrorex după ce o adolescentă a sărit pe şine şi a fost salvată în ultimul moment?

Metrorex: "Un călător s-a aplecat"

"Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă", se arată în comunicatul oficial.

Metrorex, promisiuni vechi de trei ani

La fel de bine înţelege Metrorex şi necesitatea instalării unor panouri pentru prevenirea unor astfel de situaţii.

"Metrorex va face demersuri pentru a stabili soluțiile tehnice optime ale unui sistem de protecție a călătorilor, la marginea peroanelor din stațiile de metrou", anunța într-un comunicat în 27 decembrie 2017.

Cum explică directorul Metrorex că nu s-a făcut nimic nici după trei ani?

Director Metrorex: ”S-au făcut ceva progrese şi e prea mult de explicat şi ca să nu existe multe neîntelegeri o să vă răspundem în scris”.

Pe 12 decembrie 2017, tot în staţia Dristor 1, o femeie de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului. Criminala a fost condamnată definitiv la închisoare pe viaţă. Alţi opt oameni au sărit de atunci în faţa metroului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescenta care s-a aruncat în fața metroului era afectată de divorțul părinților. Ea va fi supusă unui consult psihiatric