Antena Meniu Search
x

Video Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă. Copila minune vrea să împărtăşească o lecţie importantă: "Trebuie să lupt''

Miracol după miracol pentru Alexia, fata de 15 ani căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident de autocar, petrecut în decembrie anul trecut. Adolescenta a lansat oficial prima ei piesă, la jumătate de an de când a primit o nouă şansă la viaţă. Fratele care i-a fost înger păzitor în cel mai greu moment al vieţii e mândru de reuşita surorii sale. 

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 21:04

Vezi și

Copila minune, cu ochii albaştri şi bucle de aur, continuă să uimească. La şapte luni de când s-a născut a doua oară, Alexia Tudose a scos prima ei melodie. De când viaţa i s-a schimbat radical, adolescenta vrea să împărtăşească lumii o lecţie importantă: că şi în cele mai mare întuneric există o rază de speranţă.

Alexia: Prin această melodie vreau să transmit faptul că indiferent de cât de dificil ar fi momentul acesta din viaţa mea, trebuie să lupt pentru a-mi îndeplini visele.

Noua melodie a strâns în două zile peste şapte mii de vizualizări pe YouTube. Un ajutor de nădejde a fost, ca întodeauna, fratele ei. 

Eric, fratele Alexiei: Eu am făcut parte din organizatorii acestui clip şi de asemenea am şi participat. Sunt mândru de sora mea şi îi voi fi alături tot timpul şi am încredere că va reuşi în domeniul acesta muzical.

Pe acelaşi subiect

Alexia: Vreau să le transmit celor care trec prin momente grele să lupte cu zâmbetul pe buze, să ştie că sunt momente trecătoare şi că totul depinde de noi. 

Cum s-a petrecut teribilul accident de autocar în care Alexia a fost grav rănită

Copila vrea să lase în urmă accidentul de coşmar care i-a marcat viaţa. Cu o săptămână înainte de Crăciun, adolescenta împreună cu membrii unui cor mergeau la un concert de colinde. Pe drum, în apropiere de oraşul Paşcani, autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Fetei i-au fost smulse braţele, iar fratele ei a fost cel care a avut prezenţa de spirit salvatoare.

Eric, fratele Alexiei: Am luat braţul, am luat-o şi pe ea şi am ieşit din autobuz.

80 de medici s-au zbătut să îi pună mâinile la loc, într-o operaţie-maraton care a durat peste 20 de ore. Alexia a stat două săptămâni în spital, iar pe 31 decembrie a fost externată. Încet-încet, viaţa a reintrat pe făgaşul normal. Doctorii spun că va dura un an de zile până când Alexia îşi va putea folosi normal mâinile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă. Copila minune vrea să împărtăşească o lecţie importantă: "Trebuie să lupt''