Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. A semănat moarte de două ori în 50 de metri, pe o șosea din Vrancea. Șoferul de 19 ani care a ucis doi oameni își cumpărase mașina de câteva zile

Două accidente mortale în numai 50 de metri, pe Drumul Naţional 2, în Vrancea. Autor - un tânăr de 19 ani, care mai întâi a intrat în plin într-un pieton de pe marginea şoselei. Nu a oprit şi peste câteva secunde a lovit alţi doi oameni, pe zebră. Două dintre cele trei victime şi-au pierdut viaţa. Şoferul îşi cumpărase maşina în urmă cu două zile şi circula cu viteză. 

de Adrian Obreja

la 11.10.2023, 19:28

Vezi și

Sunt imagini surprinse în localitea Pufeşti, imediat după ce tânărul de 19 ani a cauzat un dublu accident. Se văd oameni speriaţi de zgomotul teribil al impactului, care aleargă pe şosea. Şoferul opreşte maşina şi îşi pune mâinile pe cap când vede ce a făcut.

A semănat moarte pe șosea

Cu câteva zeci de secunde înainte, circula cu viteză pe sensul de mers spre Adjud. Intră în plin într-un bărbat de 43 de ani care mergea pe acostament - o bucată de şosea destinată exclusiv pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor. Izbitura e atât de puternică, încât bietul om e aruncat pe sensul opus şi moare pe loc. Şoferul îşi continuă drumul, iar 50 de metri mai departe, loveşte alte două persoane chiar pe trecerea de pietoni - o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 45 de ani.

Martor: Cu domnul poliţist am căutat victime. domnul poliţist căuta o victimă, eu căutam altă victimă. Nu se vedea nimic. După nişte pantofi ne-am uitat, erau aruncaţi.

Pe acelaşi subiect

Rănită grav, femeia nu a mai putut fi salvată.

Rudele femeii moarte: Se ducea la muncă, chiar pe trecerea de pietoni a lovit-o. Are două fetiţe, o nepoţică. În zona trecereii de pietoni să arunci un pieton peste 30 de metri. Nu numai şoferul ar trebui să plătească, infrastructura, tot.

Bărbatul a ajuns cu răni grave la spital.

Mama victimei care e încă în viață: Picioarele rupte, mâinile, la cap. I-am auzi glasul: Mami, eşti bine şi atât!

Şoferul a fost testat şi nu consumase alcool sau droguri. Îşi cumpărase maşina în urmă cu câteva zile.

Reporter-mama şoferului: - De când are permisul?

- De un an.

- Şi maşina?

- De duminică seara. A fost plecat în Bulgaria.

- Voia să o testeze?

- Nu ştiu, cred! Victimele în pământ, el şi-a închis tinereţea.

Reporter-martor: Şoferul a zis ceva?

- Era şocat! Nu este zi să nu auzim maşină oprită cu scârţâit.

Adrian Obreja, reporter Observator: La locul accidentului au mai rămas bucăţi din maşina care a provocat accidentul. Urmele de cretă pe asfalt în urma cercetărilor şi o candelă pentru cei care au murit.

Localnicii spun că îşi pun viaţa în pericol de fiecare dată când traversează drumul naţional 2.

Localnic: Se circulă cu o viteză, degeaba stă poliţia. Aşteptăm să facă autostrada să nu mai treacă atâtea maşini, tiruri trec în neştire, viteză, viteză.

Nicolae Damian, primar Pufești: Este o tragedie care se repetă. Poate administratorul drumului va lua în considerare să construiască pasaje supraterane. Acest drum are trafic de autostradă. Circulă zilnic în medie între 8.000 și 20.000 de vehicule pe acest drum. Mulţi şoferi procedează exact ca şi tânărul care a provocat tragedia de aseară şi conduc pe acostamentul şoselei.

Adrian Obreja, reporter Observator: Această parte a drumului este doar un acostament mult mai puţin lat decât o bandă normaşă de circulaţie. Practic, drumul european 85 are o singură bandă pe sens, dar şoferii folosesc această parte drept o bandă de circulaţie şi astfel se produc foarte multe accidente.

Tânărul de 19 ani este cercetat acum pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. A fost reţinut pentru 24 de ore dar a fost eliberat şi pus sub control judiciar. Doar în prima jumătate a acestui an, 44 de accidente grave s-au petrecut pe DN2. 36 de oameni au murit şi 27 au fost răniți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. A semănat moarte de două ori în 50 de metri, pe o șosea din Vrancea. Șoferul de 19 ani care a ucis doi oameni își cumpărase mașina de câteva zile