Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Beat criță și drogat, un italian a înjunghiat doi bărbați în Botoșani, apoi a fugit de polițiști și s-a izbit cu mașina de un cap de pod

Beat şi drogat, un italian a fost pericol public, aseară, în Botoşani. A înjunghiat doi bărbaţi, apoi s-a urcat la volan şi a fugit de poliţişti. Şirul infracţiunilor a continuat. A făcut şi accident înainte să fie prins de agenţi.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 19:36

Italianul, căsătorit cu o româncă, era în vacanţă, dar a uitat de relaxare şi s-a dezlănţuit. Prima victimă a fost un prieten cu care băuse la barul din comună. I-a devenit duşman când i-a dat dreptate barmanului, care nu a mai vrut să îi vândă bere. 

"M-a lovit prin spate, am căzut jos, norocul meu că era băiatul cel mare acasă. L-a despărţit, l-a dat deoparte. M-am pornit să mă duc la baie, m-a luat a doua oară", a povestit victima. 

Doi bărbaţi care încercau să îl potolească pe italian au fost înjunghiaţi de acesta. 

Vezi și

"M-am dus la el să vorbesc cu el. Nu am apucat să spun ceva că a trecut. Prima oară a trecut cu cuțitul pe lângă burtă. M-am ferit și după mi l-a băgat în picior", a povestit un bărbat.

Pe acelaşi subiect

Conştient că va fi căutat de poliţişti, italianul s-a urcat într-o maşină şi a fugit

După câţiva kilometri a intrat într-un cap de pod şi a fost aruncat din automobil pe câmp. Acolo a fost reţinut de agenţi. 

"Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.71 miligrame pe litru, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a ieșit pozitiv și la testarea cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani. 

Un bărbat 59 de ani, grav rănit de italian, este internat la spital. Agresorul va fi dus în faţa judecătorilor - procurorii îl acuză de tentativă de omor şi cer să fie arestat preventiv. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Beat criță și drogat, un italian a înjunghiat doi bărbați în Botoșani, apoi a fugit de polițiști și s-a izbit cu mașina de un cap de pod