Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturie-şoc despre intervenţia poliţiei în cazul "vampirului" din Sibiu. "Decizia a fost: Luăm nişte proşti"

Prinderea elveţianului drogat, care a provocat un accident grav la intrarea în Sibiu, arată cât de nepregătiţi sunt cei care ar trebui să ne protejeze. Şoferii din maşinile făcute praf spun că agenţii i-au folosit drept scuturi umane şi nu au verificat în niciun moment dacă sunt răniţi sau au nevoie de ajutor. La o săptămâna de la urmărirea din trafic, şeful Poliţiei Rutiere Sibiu face declaraţii în exclusivitate pentru Observator. Respinge categoric acuzaţia că subalternii săi au oprit maşinile. Ar fi ridicat mâna doar să-i încetinească, spune comisarul-şef. 

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 20:42

Victoria a fost în maşina izbită de elveţianul drogat şi e încă în stare de şoc. Soţul era la volan în momentul în care poliţiştii încercau să prindă fugarul. Cu orice preţ, acuză femeia.

"Eu cred că a fost premeditată alegerea locului, să-l forţeze să intre printre maşinile noastre. Spik-urile pe care le au ei sunt mai mici decât lăţimea DN-ului, d-asta l-au și ratat la Veştem. Cred că decizia a fost aşa: cum facem să ne ajungă spike ul? Luăm nişte proşti şi îi punem", spune Victoria

Șeful Poliţiei Rutiere are o nouă variantă

Vezi și

Mărturia ei detonează discursul numărului doi din poliţia Sibiu care a spus clar şi răspicat din prima clipă. "Nu a fost blocat drumul, drumul este de regulă aglomerat, era de fapt o coloană aflată în aşteptare să intre în Sibiu", spune comisar șef de poliție Tarnu Lucian Ioan, adjunct al șefului IPJ Sibiu.

Pe acelaşi subiect

Azi, la şapte zile de la urmărirea de film, şeful Poliţiei Rutiere are o nouă variantă. "Nu se poate observa în vreun moment activitatea de a opri circulaţia rutieră, colegul a efectuat semnale de reducere a vitezei", a declarat Bogdan Maxim, şef serviciul Rutier Sibiu.

Total fals, spune femeia. Fapt confirmat şi de inregistrările de pe camera de bord.

"Am fost opriţi în coloană de doi domni poliţişti, erau pe mijlocul drumului. Au ridicat mâna. Opriseră deja câte o maşină pe fiecare bandă. Ei pretind că era coloană, se vede clar că suntem singurii opriţi într-un pustiu. Poliţiştii care ne opriseră veneau printre maşini, unul mergea printre cele două şiruri de maşini şi altul a trecut prin dreapta cu o servietă", spune victima.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Mărturie-şoc despre intervenţia poliţiei în cazul "vampirului" din Sibiu. "Decizia a fost: Luăm nişte proşti"