Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cele patru necunoscute ale crimei de la Brăila. Principalul suspect ar putea fi dus pe teren pentru a reconstitui traseul

La o săptămână de când un medic stomatolog a fost ucis în propriul cabinet, anchetatorii au au reconstituit, minut cu minut, traseul suspectului. Procurorii vorbesc despre un nivel de deghizare nemaiîntâlnit. După ce şi-a ucis victima în doar 30 de secunde, criminalul şi-a ascuns hainele în locuri diferite pentru a-şi șterge urmele. Cert este că, după ce anchetatorii au conturat atât profilul criminalului, cât şi pe cel al femeii ucise, soţul acesteia nu mai este suspect. 

de Cristina Filip

la 23.07.2024 , 13:30

Potrivit unor informaţii obţinute pe surse, suspectul ar putea fi dus în teren în toate locurile în care şi-a aruncat hainele. În această dimineaţă el a fost dus la IML pentru a-i fi analizate rănile de pe mâini, pentru că, potrivit unor surse, doctoriţa s-ar fi luptat cu el în speranţa că va rămâne în viaţă, însă nu a aut nicio şansă.

Vă reamintim că nenorocirea s-a întâmplat marţea trecută, în cabinetul doctoriţei, care se află la doi paşi de centrul oraşului Brăila. Individul a intrat iniţial în cabinet, s-a asigurat că medicul este singur, iar ulterior a ieşit. A revenit după 2 minte în cabinet, s-a năpustit direct asupra ei, a găsit-o în camera de sterilizare a cabinetului şi i-a aplicat 4 lovituri de cuţit în zone vitale. Medicul a murit pe loc şi a fost găsită femeia abia seara târziu, asta după ce soţul ei a sunat-o pe femeia de serviciu de serviciu speriat că femeia nu mai răspunde.

Suspectul nu a recunoscut crima

Vezi și

Până acum principalul suspect care este arestat de câteva zile nu a dat nicio declaraţie, iar în faţa anchetatorilor nu a vrut să recunoască sub nicio formă această crimă. Tocmai de aceea nu se face reconstituirea, pentru că suspectul nu îşi asumă vina, însă cu toate acestea a recunoscut în faţa procurorului faptul că a fost programat la medicul stomatolog şi a fost acolo, însă nimic mai mult, iar acele haine despre care procurorii spun că sunt hainele cu care îmbrăcat în momentul în care a săvârşit crima, el spune că erau hainele lui murdare pe care le ducea la o rudă pentru le spăla.

El a fost arestat pentru următoarele 30 de zile, ancheta continuă. Până acum s-au făcut paşi importanţi. Au fost audiate toate persoanele din anturajul femeii, dar şi colegii medicului stomatolog. Rămân însă 3 necunoscute: unde este arma, unde este telefonul, unde este caietul de programări, şi cea mai importantă din ele, a patra, care a fost motivul pentru care bărbatul a omorât-o pe doctoriţă. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cele patru necunoscute ale crimei de la Brăila. Principalul suspect ar putea fi dus pe teren pentru a reconstitui traseul