Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R. Moldova

Asasinat la comandă sau o tâlhărie eşuată: sunt cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul uciderii medicului stomatolog din Brăila. Principalul suspect a fost prins, dar misterele rămân: motivul crimei e o necunoscută, iar arma crimei şi telefonul femeii sunt de negăsit. Azi, la Chişinău, medicul a fost condus pe ultimul drum

de Cristina Filip

la 22.07.2024 , 20:25

Au trecut cinci zile de când doctoriţa Marina Gavril a fost ucisă în cabinetul său din Brăila şi anchetatorii au mai multe întrebări fără răspuns. 

În momentul de faţă, procurorii iau în calcul toate ipotezele. Ar putea fi vorba despre o tâlhărie esuată. Individul să se fi speriat în momentul în care și-a dat seama că a ucis-o pe doctoriţă și să fi fugit cu ce a prins la mână. Nu este exclus nici să fie vorba despre un asasinat la comandă. Obiectele lipsă, telefonul, cuțitul și caietul cu programări ar putea face, însă, lumină.

Surse din anchetă spun că până acum au fost audiate toate persoanele apropiate victimei - rudele, soţul, pacienţii și asistenta, pe care medicul a lasat-o să plece acasă mai devreme în ziua tragediei. Toate dovezile au dus la un singur suspect -  un individ periculos, recidivist, cu ani grei de închisoare. 

Vezi și

Crima de la Brăila. Ucigașul a premeditat totul, spun anchetatorii

Pe acelaşi subiect

A plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila si şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic.  A avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a comite crima. Chiar dacă probele ADN găsite în cabinet indică faptul că ar fi făptaşul, bărbatul nu şi-a recunoscut faptele. 

"Recunoaște doar că a fost în cabinetul stomatologic, undeva în jurul orei 12. Din probele administrate, rezultă clar că el a fost acolo la 16:12 și nu la ora 12. ADN-ul prelevat de la victimă, care a fost identificat ca fiind al lui", a declarat Ionel Gâlcă, prim-procuror.

Familia suspectului are însă altă varintă şi spun că bărbatul ar avea alibi.

"Socrul lui este bolnav. Îi era rău și s-a dus cu el la spital. A stat de la ora 4-5 până la ora 11 noaptea. Copilul meu e nevinovat", a declarat mama suspectului.

Necropsia arată că dentista de 41 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit

Deşi s-a luptat să scape din mâinile atacatorului, nu a avut nicio şansă. Oamenii din zonă sunt şocaţi de cele întâmplate. 

"Asta e o zonă centrală și e o zonă ultracirculată. Deci nu putea fi cineva decât din apropiere", a spus un localnic.

Marina Gavril a fost condusă pe ultimul drum duminică în oraşul natal, la Chişinău. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R. Moldova