Antena Meniu Search
x

Video Cu ce maşină a depăşit Gigi Becali viteza regulamentară şi a rămas fără permis: "E prima în România. Conduce Luţu o lună"

A doua zi de Paşte a fost cu ghinion pentru finanţatorul echipei FCSB. Gigi Becali a apăsat prea tare pedala de acceleraţie exact în dreptul unui filtru de poliţie. Avea peste 100 de kilometri pe oră în localitate. Aşa că a rămas fără permis timp de trei luni.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 21:23

Vezi și

Gigi Becali a rămas fără permis de conducere

Gigi Becali, finanţator FCSB: "În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul"

În localitatea Drăganu, judeţul Argeş, Gigi Becali a fost tras pe dreapta. Se ducea spre înmormântarea unui preot din Vâlcea. Spune că nu şi-a dat seama că a depăşit cu mai mult de jumătate limita legală de viteză. Explicaţia lui Becali: maşina pe care o conducea e greu de stăpânit. 

Gigi Becali, finanţator FCSB: "Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică. Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima"

Pe acelaşi subiect

Maşina nouă şi hotărârile judecătoreşti invocate nu l-au ajutat să scape de poliţişti. Dacă amenda de 1.350 de lei nu-l ustură prea tare, suspendarea permisului pentru următoarele trei luni doare mai tare. Aşa că finanţatorul FCSB spune că a contestat deja sancţiunile. Motivul: poliţiştii n-ar avea nicio dovadă că a depăşit el limita de viteză. 

"Ştiţi de ce nu are filmarea?"

Gigi Becali, finanţator FCSB: "Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze"

Becali are şi un plan de rezervă în cazul în care instanţa nu îi da dreptate.

Gigi Becali, finanţator FCSB: "Dau examen să rămână numai la o lună, cum ar fi. Conduce Ionuţ Luţu o lună, după o lună merg eu. Domnul să vă ajute!"

Fost fotbalist, Ionuţ Luţu este acum mâna dreaptă a lui Gigi Becali, merge peste tot cu el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cu ce maşină a depăşit Gigi Becali viteza regulamentară şi a rămas fără permis: "E prima în România. Conduce Luţu o lună"