Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dacian Cioloş, printre protestatarii din Capitală. Fostul premier a pornit în marş spre Parlament (VIDEO)

Printre miile de protestatari din Bucureşti se află şi fostul premier al României, Dacian Cioloş. Acesta a fost surprins în marşul spre Parlament.

de Redactia Observator

la 05.11.2017 , 23:45

Printre miile de protestatari din Bucureşti se află şi fostul premier al României, Dacian Cioloş.

UPDATE 22:30 Fostul premierul Dacian Cioloş, prezent la protestul din Bucureşti, a afirmat că i s-a părut important să vină la manifestaţie pentru că 'se ajunge la o limită'.

   'Am zis că e important să fiu şi eu aici pentru că se ajunge la o limită. A trecut aproape un an de guvernare cu potenţial de creştere economică foarte important. Cred că am ratat foarte multe momente în acest an tocmai datorită impredictibilităţii şi degringoladei în decizie şi, mai mult, atitudinea asta faţă de justiţie nu face decât să slăbească şi încrederea celor care pot investi în economie,în România, să o facă', a declarat Cioloş.

Articolul continuă după reclamă

Fostul premier a fost surprins în marşul spre Parlament, pe Bulevardul Magheru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numărul protestatarilor din Bucureşti a ajuns la peste 10.000. Aceştia merg în marş spre Parlament, iar traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru.

Oamenii s-au oprit în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au cântat Imnul naţional şi au scandat ”România, trezeşte-te!”.

Mii de oameni protestează şi în mai multe oraşe din ţară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Dacian Cioloş, printre protestatarii din Capitală. Fostul premier a pornit în marş spre Parlament (VIDEO)