Antena Meniu Search
x

Video Demonstraţii pentru copii și multă dragoste, de Ziua Pompierilor. La Ștei, comandantul staţiei și-a cerut iubita în căsătorie

Pompierii şi-au serbat, ieri, ziua, la datorie. Copiii au avut ocazia de a vizita cazărmile şi de a vedea îndeaproape cum arată o intervenţie a militarilor. În Bihor, sărbătoarea a venit la pachet cu multă dragoste. Comandantul unei staţiei de pompieri a decis să îşi ceară iubita în căsătorie într-un mod inedit. 

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 08:47

Vezi și

De ziua lor, pompierii bihoreni i-au impresionat pe cei mari, dar în special pe cei mici cu mai multe exerciţii. Le-au arătat cum se acţionează în funcţie de diferite scenarii. 

Am primit un telefon, un muncitor este accidentat sus la etaj, şi trebuie să îl coborâm.

Simularea intervenţiei le-a cam dat emoţii celor mici. Aceştia au urmărit cu sufletul la gură toată misiunea de salvare.

Ai avut emoţii?

Pe acelaşi subiect

Puţine...

De ce ?

Să nu cumva să scape omul sau ceva...

Comandantul staţiei de pompieri din Ştei și-a cerut iubita în căsătorie

La Ştei, emoţiile de Ziua Pompierilor au avut o altă intensitate. Comandantul staţiei de pompieri din oraş a decis să-şi ceară iubita în căsătorie. Invitată la cazarmă, aceasta a văzut cererea în căsătorie scrisă pe un afiş pus pe o autospecială. Răspunsul, printre lacrimi, a fost, desigur, da. 

La Oradea, sărbătoriţii i-au lăsat pe copii să încerce casca de pompieri. A urmat partea educativă. Învăţarea manevrelor de resuscitare.

La sfârşitul evenimentului, copiii ştiau deja ce vor să devină în viitor.

Ţi-ar place să devii pompier?

Da...

De ce?

Pentru că ei sting focul şi salvează.

Ziua s-a încheiat cu o surpriză pentru pompieri din partea celor mici. 

Ziua Pompierilor se sărbatoreşte în fiecare an, pe 13 septembrie, în memoria companiei care a ţinut piept, pe Dealul Spirii din Bucureşti,  armatei otomane venite să înăbuşe revoluţia de la 1848.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Demonstraţii pentru copii și multă dragoste, de Ziua Pompierilor. La Ștei, comandantul staţiei și-a cerut iubita în căsătorie