Antena Meniu Search
x

Depășire criminală pe un drum din Constanța. Șoferul unui Mercedes, la un pas să provoace o tragedie (Video)

Depăşire criminală pe DN3C, cunoscut ca Varianta Ovidiu, în județul Constanța. Camera de bord a unui șofer a surprins imagini care dau fiori pe şira spinării.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.07.2020, 13:59

Șoferul unui Mercedes a fost la un pas să provoace o tragedie, după o depășire neregulamentară
Depășire criminală pe un drum din Constanța. Șoferul unui Mercedes, la un pas să provoace o tragedie - captura video YouTube
  • Un șofer inconștient a fost la un pas să provoace o tragedie.
  • Incidentul s-a produs pe Varianta Ovidiu, în seara zilei de joi, 2 iulie.

În înregistrare se vede cum o mașină înmatriculată în Constanța intră într-o depășire nebunească a unei coloane de mașini, pe linie continuă, fiind la un pas să intre în coliziune cu un autoturism care circula regualmentar, din sens opus. 

Au lipsit câţiva milimetri până la o tragedie. 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Era să se întâmple o nenorocire pe șosea! Cel cu Mercedesul, ignorând orice regulă de bun simț în conducere, a depășit coloana de mașini, tăind linia dublă continuă, aproape să intre în mine. Circulam regulamentar. Totul s-a petrecut pe Varianta Ovidiu, în dreptul stației Peco Lukoil", a declarat, pentru replicaonline.ro șoferul care circula din sens opus.

Incidentul a avut loc în seara zilei de joi, 2 iulie 2020.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Depășire criminală pe un drum din Constanța. Șoferul unui Mercedes, la un pas să provoace o tragedie (Video)