Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evacuare masivă la un concert al cântăreţei Lorde: "Este cea mai mare melodramă pe care am trăit-o. Vă rog, aveți grijă de voi!"

Cântăreața Lorde a fost nevoită să pună capăt, joi, mai devreme, concertului ei de la Festivalul Lollapalooza din cauza ploii torențiale și fulgerelor.

de Redactia Observator

la 05.08.2017 , 08:31

Cântăreața Lorde a fost nevoită să pună capăt, joi, mai devreme, concertului ei de la Festivalul Lollapalooza din cauza ploii torențiale și fulgerelor.

Lorde, de 20 de ani, din Noua Zeelandă și-a cerut scuze fanilor pe rețelele de socializare după ce oficialii i-au evacuat pe aceștia de la festivalul muzical anual din Grant Park din Chicago.

"Îmi e atât de silă că nu știu ce să vă spun. Ne-au spus că nu putem cânta. Plănuisem cel mai spectaculos show pentru voi și promit că mă voi întoarce cât de curând pot", a postat ea pe Twitter. "Este cea mai mare nenorocită de melodramă pe care am trăit-o vreodată. Vă rog, aveți grijă de voi!!!", a adăugat ea. Ea a mai precizat că va încerca să organizeze un concert într-un club din oraș pentru a se revanșa față de fani.

Articolul continuă după reclamă

E! News a relatat că circa 400.000 de participanți la concert au fost somați să evacueze locul în jurul orei locale 21.00. Trupa britanică "Muse" a fost și ea nevoită să-și scurteze concertul.

"Mi-e silă. Poliția din oraș ne-a făcut să plecăm după trei cântece la #Lollapalooza. Din cauza vremii/fulgerelor. Coșmar!", a scris pe Twitter Matthew Bellamy.

"Publicul extraordinar, ne vom întoarce, sper ca Lolla să ne aducă și la anul să ne revanșăm", a adăugat el.

Joi a fost prima zi a festivalului Lollapalooza, care va dura până duminică, 6 august. Blink-182, Chance the Rapper, Arcade Fire și The Shins sunt câteva dintre trupele care urmează să urce pe scenă în cadrul festivalului.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Evacuare masivă la un concert al cântăreţei Lorde: "Este cea mai mare melodramă pe care am trăit-o. Vă rog, aveți grijă de voi!"