Antena Meniu Search
x

Fata incendiată de Ion Turnagiu, în Mehedinți, va fi transferată în Germania: "Este o luptătoare" (Video)

Tânăra de 17 ani din Mehedinți, incendiată în 12 iunie de criminalul în serie Ion Turnagiu, cu care ar fi avut o relație, va fi transferată în Germania.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.09.2020, 16:12

Fata de 17 ani incendiată de Ion Turnagiu, în Mehedinți
Fata incendiată de Ion Turnagiu, în Mehedinți, va fi transferată în Germania: Este o luptătoare - Observator
  • Fata a fost incendiată de criminalul în serie Ion Turnagiu, în luna iunie a acestui an.
  • Medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, a declarat că adolescenta este o luptătoare.

Fata se află, de aproape patru luni, la Spitalul Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a fost adusă în stare critică, cu pielea arsă în proporție de 90%.

Din fericire, după săptămâni întregi în care s-a aflat la limită între viață și moarte, în Terapie Intensivă, adolescenta a reușit să supraviețuiască.

Medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, a declarat într-un interviu la la Europa FM că faca este o luptătoare:

"Fata este bine, merge, vorbește. Starea ei psihică este cât de cât bună. S-a lucrat mult cu ea și văd că e destul de luptătoare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adolescenta ar fi trebuit să fie externată deja, însă, după ce doctorii au aflat că e aproape singură pe lume, că are în satul natal doar o bunică în vârstă, au preferat să o țină în spital pentru a o proteja.

"Pur și simplu, ea nu mai poate locui acolo, pentru că este o bunică bătrână, iar ea are nevoie de asistență medicală, de recuperare, de masaje, de kinetoterapie", a continuat medicul.

Tânăra va fi ajutată acum și de Asociația Colectiv, înființată de rudele zecilor de tineri arși în incediul din clubul cu același nume.

"Va fi externată când o vom putea transfera la o clinică din Germania. Facem niște demersuri cu ajutorul Asociației Colectiv și cu ajutorul ministerului Sănătății", a mai spus medicul Raluca Alexandru.

Reamintim că fata de 17 ani a fost incendiată de criminalul în serie Ion Turnagiu, în luna iunie a acestui an. Bărbatul de 45 de ani a murit la spitalul din Drobeta Turnu-Severin, acolo unde era internat după ce a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinți.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fata incendiată de Ion Turnagiu, în Mehedinți, va fi transferată în Germania: "Este o luptătoare" (Video)