Antena Meniu Search
x

Video "Fetiţa mea avea dreptul să trăiască". Elevul Mario Fojică a povestit din nou cum a ucis-o pe Melis şi l-a rănit pe prietenul ei, în Grădina Botanică din Craiova

A fost din nou proces cu scandări la Tribunalul Dolj. S-a judecat un nou termen în dosarul în care Mario Fojică, adolescentul de 17 ani din Craiova, este judecat pentru că, în vara anului trecut, a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova. Colegii si prietenii victimei au venit cu pancarte în faţa judecătoriei şi au cerut pedeapsa maximă pentru ucigaş. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 11:13

Vezi și

Cei care scandează sunt colegi şi prieteni ai Melisei, fata de 14 ani, ucisă cu bestialitate de adolescentul de 17 ani, aflat acum în spatele gratiilor.

Elevul criminal din Craiova, audiat din nou

La Tribunalul Dolj s-a desfăşurat, ieri, un nou termen în procesul în care Mario Fojică este judecat pentru omor calificat, după ce, în vara anului trecut, acesta a înjunghiat doi tineri, o fată de 14 ani şi un băiat de 19 ani, în Grădina Botanică din Craiova. Fata a murit la scurt timp după agresiune, iar tânărul a fost salvat de medici. Mario Fojică a fost trimis în judecată în luna septembrie a anului trecut, procurorii stabilind că acesta şi-a premeditat fapta. 

Mama Melisei: I-a văzut că se simţeau bine şi că erau fericiţi acolo. A plecat de acasă, supărat, cu gândul de a ucide.  

Pe acelaşi subiect

Avocatul băiatului înjunghiat: Existenţa discernământului există. Deci nu se pune problema că nu ar fi avut discernământ nici măcar parţial la momentul săvârşirii faptei.Tot timpul el a fost lucid.

Tatăl Melisei: Putea să se gândească la faptul că şi fetiţa mea are familie, că şi fetiţa mea avea deptul să trăiască, şi că şi fetiţa mea are un tată. 

Mario Fojică a povestit din nou cum a comis crima

Inculpatul a povestit din nou ieri, cum a comis crima. Iar avocatul lui a cerut instanţei să-i schimbe încadrarea juridică a faptei. 

Tatăl Melisei: Mă aşteptam să ceară orice. Acum vom vedea doamna preşedinte ce va decide în urma acelor declaraţii, atât de la prietenii fetei mele, cât şi de la noi, de la familie. Nu ştiu dacă a existat vreo empatie între noi şi doamna preşedintă, nu ştiu dacă se transpune pentru o secundă în suferinţa noastră. Cum o vrea Dumnezeu.

Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 26 martie, atunci când instanţa urmează să se pronunţe asupra cererii de schimbare a încadrării juridice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Fetiţa mea avea dreptul să trăiască". Elevul Mario Fojică a povestit din nou cum a ucis-o pe Melis şi l-a rănit pe prietenul ei, în Grădina Botanică din Craiova