Antena Meniu Search
x

Fratele lui Florin Salam a murit. Nelu Stoian era infectat cu COVID-19

Este doliu în familia manelistului, după ce fratele lui, Nelu Stoian, a murit vineri seară. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus. 

Florin Salam, alături de fratele lui Nelu Stoian
A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu COVID-19 - fanatik.ro
  • Nelu Stoian era internat la Institutul "Matei Balș" din București.
  • Fratele manelistului s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu două luni.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Fratele manelistului Florin Salam se afla internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, după ce, în urmă cu două luni, s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit gandul.ro, Nelu Stoian a murit vineri seară.

Soția bărbatului le-ar fi cerut medicilor cu o zi înainte să-i permită să-l viziteze, ea fiind ultima persoană care i-a fost alături la Terapie Intensivă înainte să se stingă din viață.

Jurnaliștii de la fanatik.ro scriu că Nelu Stoian suferea de diabet, iar infectarea cu noul coronavirus i-a înrăutățit starea de sănătate, iar, în cele din urmă, au dus la deces.

Reamintim că, la începutul lunii august, Florin Salam a organizat o conferință de presă în fața Institutului "Matei Balș", supărat că medicii nu ar fi oferit familiei informații legate de starea de sănătate a fratelui său.

"Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră", declara atunci manelistul Florin Salam.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fratele lui Florin Salam a murit. Nelu Stoian era infectat cu COVID-19