Antena Meniu Search
x

Frații "Dinamită" din Vaslui, arestați pentru omor. Claudiu, tânărul ucis cu securea, a fost condus pe ultimul drum

Frații "Dinamită", așa cum sunt cunoscuți local fiii din familia Maftei, au fost arestați pentru 30 de zile. Victor Ion, Valericã Andrei, Cãtãlin si George, din satul Horga, comuna Epureni, județul Vaslui, sunt acuzați de omor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.09.2020, 09:08

Frații Dinamită din Vaslui, arestați pentru omor
Frații Dinamită din Vaslui, arestați pentru omor. Claudiu, tânărul ucis cu securea, a fost condus pe ultimul drum - vremeanoua.ro / Facebook
  • Un tânăr de 30 de ani a murit în timpul încăierării, după ce a fost lovit cu o secure.
  • Cei patru frați au fost arestați pentru 30 de zile.

Tribunalul Vaslui a dispus arestarea pentru 30 de zile a fraţilor Victor Ion Maftei, Valerică Andrei Maftei, Cătălin Maftei şi George Maftei din localitatea vasluiană Epureni.

Cei patru sunt acuzați că, în noaptea de 28 spre 29 august, au ucis un tânăr de 30 de ani, din Botoşani, ce locuia în judeţul Vaslui.  

"Dispune arestarea preventivã a inculpatilor: M.V.I., pentru sãvârsirea infractiunii de omor, M.V.A., pentru sãvârsirea infractiunii de omor, M.C., pentru sãvârsirea infractiunii de omor, M.G., pentru sãvârsirea infractiunii de omor, pe o perioadã 30 de zile, începând cu data de 31.08.2020 si pânã la data de 29.09.2020, inclusiv.

În baza art. 230 Cod procedurã penalã dispune emiterea, de îndatã, a mandatelor de arestare preventivã pentru inculpatii Maftei Victor Ion, Maftei Valericã Andrei, Maftei Cãtãlin, Maftei George. Respinge cererile inculpatilor, prin apãrãtori, de luare a unei alte mãsuri preventive", este sentința magistraților vasluieni, potrivit vremeanoua.ro

Decizia nu este definitivã, ea putând fi contestatã în timp de 48 de ore de la comunicare. 

Claudiu a fost ucis cu securea

Crima s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, pe fondul unei bătăi generale între două tabere rivale, în satul Horga din Vaslui. 

Mai mulți indivizi din comunele Zorleni, Banca și Epureni au vrut să se răzbune pe membrii unei familii, atacându-i în creierii nopții cu pietre, săbii și bâte. 

În timpul încăierării, Claudiu Ivanciu, de 30 de ani, a căzut secerat după ce a primit o secure în spate. Paramedicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri, tânărul din satul Banca a fost condus pe ultimul drum.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Frații "Dinamită" din Vaslui, arestați pentru omor. Claudiu, tânărul ucis cu securea, a fost condus pe ultimul drum