Antena Meniu Search
x

Ideea prietenilor lui Sebastian, tânărul mort în accidentul provocat de şoferul drogat, la 2 Mai. Au fost inspiraţi chiar de un tricou purtat de Vlad Pascu

Prietenii lui Sebastian Andrei Olariu, tânărul student la geografie din oraşul Pantelimon care şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de un şofer drogat în localitatea 2 Mai, anunţă, pe reţelele de socializare, lansarea unei campanii de conştientizare cu privire la efectele nocive ale drogurilor. Ei şi-au denumit acţiunea "Drugs are NOT my life", trimitere la unul dintre tricourile purtate de Vlad Pascu, şoferul care a provocat accidentul în care doi tineri au murit.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 15:47

Sebastian a murit în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu
Sebastian a murit în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu

Tinerii ucişi în 2 Mai de un şofer drogat ar fi avut o şansă la viaţă dacă un lanţ de erori fatale nu le stătea în drum. Poliţiştii care l-au dus la secţie pe Vlad Pascu puteau oricând opri cursa mortală. Potrivit procedurilor şi legilor, trebuiau să îi ridice talonul, plăcuţele de înmatriculare şi chiar permisul. Au închis însă ochii şi l-au lăsat să plece. Erorile lor sunt completate de problemele din sistem: agenţii trimişi în teren, şi tocmai în Vama Veche în plin sezon, sunt începători şi nu au pe mână un drugtest

Mesajul prietenilor lui Sebastian, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai

"Suntem un grup de prieteni ai lui Sebastian Andrei Olariu din oraşul Pantelimon şi vă invităm duminică, 27 august, la ora 20:00, pe faleza lacului Pantelimon, la intrarea în oraşul Pantelimon la un eveniment special în memoria prietenului nostru, Sebi. Am dori să ne ajutaţi să promovăm o campanie de conştientizare, antidrog. Cu ajutorul vostru am vrea ca mesajele noastre să fie auzite de toată lumea, am vrea să fim şi noi cei care distribuie mesaje antidrog în România. Acesta este un fenomen care a fost depăşit de autorităţi, este motivul pentru care prietenul nostru, astăzi nu mai este printre noi. Vrem să fiţi alături de noi şi să strigăm în cor «Drugs are NOT my life» (Drogurile NU au ce căuta în viaţa mea)", se arată în mesajul postat pe reţelele de socializare şi asumat de prietenii lui Sebastian Olariu şi de foştii colegi ai acestuia de la un club de dans din oraşul Pantelimon.

Aceştia spun că vor "să ştie cât mai multă lume că nu toţi tinerii se droghează" şi doresc ca, prin intermediul acestei campanii, să ajungă la tinerii "care pot pica cu uşurinţă în plasa drogurilor şi în a celor care îi corup", relatează news.ro.

Evenimentul anunţat duminică seră, în oraşul Pantelimon va fi, de asemenea, un omagiu adus tânărului mort în accidentul de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, un şofer în vârstă de 19 ani care la momentul producerii evenimentului se afla sub influenţa a trei substanţe psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ideea prietenilor lui Sebastian, tânărul mort în accidentul provocat de şoferul drogat, la 2 Mai. Au fost inspiraţi chiar de un tricou purtat de Vlad Pascu