Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini de la vaccinarea persoanei cu numărul un milion în România. ”Ați reușit. Sunteți pacientul cu numărul un milion!”

O femeie de 86 de ani, cu sechele motorii după o afecțiune neurologică, este persoana cu numărul un milion în campania de vaccinare din România. Femeia a fost vaccinată chiar de coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, în prezența premierului Florin Cîțu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.03.2021, 14:31

Valeriu Gheorghiță: ”Aveți emoții?”

Pacienta cu numărul un milion: ”Nu prea!”

Valeriu Gheorghiță: ”Mie, ce mi-a lipsit în perioada aceasta a fost legătura cu pacienții, așa că pentru mine e onoare să vă vaccinez. A durut?”

Pacienta cu numărul un milion: ”Nu”.

Florin Cîțu: ”Trebuie să vă dau o diplomă. Ați reușit. Sunteți pacientul cu numărul un milion!”

Femeia de 86 de ani este un fost economist, șef de promoție, care a suferit mai multe sechele motorii după o afecțiune neurologică.

Citește și:

Într-o declarație făcută după vaccinarea pacientei, medicul Valeriu Gheorghiță a spus că s-a simțit onorat să aibă șansa ”de a fi medicul vaccinator al persoanei cu numărul un milion din România”.

”Sunt realmente onorat că azi am avut șansa de a fi medicul vaccinator al persoanei cu numărul un milion din România. E un rezultat pe care îl apreciez ca fiind foarte bun. La debutul campaniei de vaccinare priveam cu mare speranță la acest obiectiv, de a depăși un milion de persoane vaccinate. Iată ca s-a întâmplat!”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valeriu Gheorghiță a mai spus că a ales să vaccineze astăzi pentru că i-a lipsit în această perioadă contactul cu pacienții săi și a anunțat că intenționează să facă voluntariat în centre, poate chiar în cadrul unor echipe mobile.

Femeia a fost vaccinată lângă Florin Cîțu

România a atins, miercuri, pragul de un milion de persoane vaccinate anti-Covid, de la debutul campaniei și până acum, la nivel național. O femeie în vârstă, cu mai multe afecțiuni, este cea cu numărul un milion care primește vaccinul, la eveniment fiind prezent inclusiv premierul Florin Cîțu.

”Un moment la care, în 27 dececembrie ne uitam și voiam să vină cât mai repede. Lucrurile vor merge mult mai rapid de acum înainte. Ținta inițială era să avem un milion până la sfârșitul lunii martie, am fost mai aproape. (...) Campania de vaccinare merge bine, suntem în top în Europa”, a spus Florin Cîțu, într-o scurtă conferință de presă dedicată evenimentului.

Campania de vaccinare a început în 27 decembrie cu personalul medical şi cel din centrele medico-sociale şi a continuat cu cea de-a doua etapă, care se derulează în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de la vaccinarea persoanei cu numărul un milion în România. ”Ați reușit. Sunteți pacientul cu numărul un milion!”