Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce camera în care dormea cu nepoţelul său a luat foc de la instalaţia de brad

de Redactia Observator

la 09.12.2017 , 08:02

Un bărbat de 56 de ani din Bucureşti a ajuns la spital, cu arsuri, după ce încăperea în care dormea cu nepoţelul său a luat foc, din cauza unui scurtcircuit la o instalaţie de brad. 

Focul a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de nefamilişti, din Sector 1, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ca prin minune, copilul a scăpat nevătămat. 

În scurt timp, locatarii au ieşit, rând pe rând, în fața blocului.

Articolul continuă după reclamă

“Era fum până la etajul 1 de îl tăiai cu cuţitul. Deci nu puteai să respiri. Am intrat în panică că toţi de aici avem butelii. Putea să sară blocul în aer”, relatează un locatar. 

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu 11 autospeciale.

Robert Manea, ISU: “Am reuşit să evacuăm 8 persoane noi cu forţele noastre, restul de 50 s-au autoevacuat. Am avut o victimă, bărbat de 56 de ani cu arsuri pe braţe şi pe spate. A fost transportat la spitalul Floreasca.”

Autorităţile au demarat o achetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce camera în care dormea cu nepoţelul său a luat foc de la instalaţia de brad