Antena Meniu Search
x

Incident grav la Vâlcea! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în gol de la un etaj al Spitalului Judeţean

Incident grav la Vâlcea, în această dimineaţă! Un bărbat s-a aruncat în gol de la un etaj al Spitalului Judeţean Vâlcea.

Incident grav la Vâlcea, în această dimineaţă! Un bărbat s-a aruncat în gol de la un etaj al Spitalului Judeţean Vâlcea. 

UPDATE 11:00 Potrivit ultimelor informaţii, victima ar fi fost un pacient internat în urmă cu câteva zile, fiind bolnav de cancer. 

UPDATE 09:00 După mai bine de trei ore de la incident, timp în care salvatorii au efectuat manevre de resuscitare asupra victimei, bărbatul căzut de la etajul 4 al Spitalului Judeţean Vâlcea a fost declarat decedat.

Ştire iniţială

Din primele informaţii, la ora 05.50, ISU a primit informaţia despre existenţa unei persoane la etajul IV al Spitalului Judetean, care a ameninţat că se va arunca in gol, însă fără a-şi motiva gestul.

În timpul alertării forţelor de interventie, bărbatul s-a aruncat de la etaj şi a rămas blocat într-o axexă a spitalului - pe podul unei clădiri inferioare.

Salvatorii au reuşit recuperarea persoanei în vârstă de 68 de ani în viaţă, care a fost preluat de cei de la UPU. Victima avea traumatisme la membrele inferioare, urmând să i se facă investigaţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incident grav la Vâlcea! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în gol de la un etaj al Spitalului Judeţean