Antena Meniu Search
x

Italian BĂGAT ÎN COMĂ de un tânăr de 27 ani, după ce s-au tamponat pe o stradă din Timişoara! Bărbatul a fost LOVIT CU PUMNII în cap până a leşinat

Incident violent pe o stradă din Timişoara. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, cetățean italian, se află în comă, la spital, după ce a fost stâlcit în bătaie de un tânăr de 27 de ani, ambii fiind implicaţi într-o tamponare ușoară. 

Incident violent pe o stradă din Timişoara. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, cetățean italian, se află în comă, la spital, după ce a fost stâlcit în bătaie de un tânăr de 27 de ani, ambii fiind implicaţi într-o tamponare ușoară. 

Accidentul s-a petrecut miercuri pe bulevardul Eroilor de la Tisa. 

Italianul circula dinspre strada Ștefan cel Mare, pe bulevard, iar celălalt șofer, tânărul de 27 de ani, venea din sens opus. La un moment dat, oglinzile celor două autoturisme s-au atins, iar cei doi șoferi au tras pe dreapta pentru a discuta.

Bărbatul în vârstă a discutat cu tânărul, spun polițiștii, și i-a propus să se întâlnească a doua zi dimineață pentru a rezolva problema la biroul de daune al firmei de asigurări la care avea polița RCA. 

Agresorul nu a acceptat însă, iar în momentul în care italianul a văzut că lucrurile degenerează a urcat în mașină pentru a evita un conflict. Tânărul de 27 de ani, spun anchetatorii, a intrat cu forța în mașina victimei și, în timp ce aceasta rula, a început să îl lovească puternic cu pumnii în cap și în ceafă pe bărbatul de 63 de ani.

Acesta și-a pierdut cunoștința imediat, iar mașina scăpată de sub control a lovit alte două autoturisme, parcate regulamentar pe bulevardul Eroilor de la Tisa.

„La data de 2 august 2017 un tânăr de 27 de ani i-ar fi aplicat unui bărbat de 63 de ani mai multe lovituri cu pumnul în zona capului pe fondul unor neînțelegeri cu privire la un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care cei doi ar fi fost implicați. În urma loviturilor aplicate, bărbatul de 63 de ani a suferit răni grave în prezent fiind internat într-o unitate spitalicească în comă de gradul IV. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, agresorul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propuneri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, citat de tion.ro.

Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de un echipaj de prim ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde este internat pe secția de ATI în comă de gradul patru. 

Polițiștii timișoreni l-au reținut imediat pe tânărul de 27 de ani și, dacă victima sa nu va supraviețui, ar putea schimba încadrarea juridică a faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Italian BĂGAT ÎN COMĂ de un tânăr de 27 ani, după ce s-au tamponat pe o stradă din Timişoara! Bărbatul a fost LOVIT CU PUMNII în cap până a leşinat