Antena Meniu Search
x

Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi, au fost găsiţi morţi în casă (Video)

Imagini dramatice filmate, în această dimineaţă, pe strada Islaz din Târgu Jiu, acolo unde doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi într-o casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.01.2020, 19:31

Marius şi Teodora au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, într-o casă din Târgu Jiu
Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi, au fost găsiţi morţi în casă - Facebook / Observator.tv

Imagini dramatice filmate, în această dimineaţă, pe strada Islaz din Târgu Jiu, acolo unde doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi într-o casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Marius şi Teodora au sfârşit împreună, în această dimineaţă, într-o casă unde locuiau cu chirie, pe strada Islaz din municipiul Târgu Jiu.

Cei doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi de mama fetei de 18 ani. 

Imagini de la locul tragediei

Pe acelaşi subiect

Teodora Cosmina se afla pe pat, în timp ce iubitul ei, Marius Iulian, de numai 20 de ani, zăcea fără suflare în baie.

Vecinii spun că nu i-au mai văzut pe tineri de două zile, când au făcut focul la sobă şi a ieşit mult fum. Atunci, proprietara le-ar fi spus celor doi să nu mai aprindă soba până când nu o repară, pentru că este posibil să aibă probleme.

Marius şi Teodora erau logodiţi şi urmau să se căsătorească

Imediat ce a făcut cumplita descoperire, mama Teodorei a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu şi două echipaje SAJ care au constatat că într-una dintre încăperile locuinţei se aflau două persoane (una de sex feminin – 18 ani si una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenţie de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiţi la fata locului declarând decesul.

Cauza tragediei este in curs de stabilire, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Marius şi Teodora erau din Tismana, dar au venit la Târgu Jiu pentru că fata urma liceul în municipiu. Cei doi erau logodiţi şi urmau să se căsătorească, după ce Teodora termina şcoala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Marius şi Teodora, doi tineri îndrăgostiţi, au fost găsiţi morţi în casă (Video)