Antena Meniu Search
x

Marius a cerut-o de soţie pe Teodora cu trei luni înainte ca cei doi să fie găsţi morţi în casă, la Târgu Jiu (Video)

Imagini emoţionante cu Marius şi Teodora, cei doi tineri îndrăgostiţi găsiţi morţi, azi dimineaţă, într-o garsonieră din Târgu Jiu. În urmă cu trei luni, tânărul a cerut-o de soţie pe iubita lui, momentul fiind postat pe pagina de Facebook a Teodorei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.01.2020, 14:12

Imagini emoţionante cu Marius şi Teodora, cei doi tineri îndrăgostiţi găsiţi morţi, azi dimineaţă, într-o garsonieră din Târgu Jiu. În urmă cu trei luni, tânărul a cerut-o de soţie pe iubita lui, momentul fiind postat pe pagina de Facebook a Teodorei.

La 1 noiembrie, anul trecut, cu trei luni înainte ca cei doi tineri îndrăgostiţi să fie găsiţi fără suflare într-o garsonieră din Târgu Jiu pe care o închiriaseră, Marius şi-a cerut iubita de soţie. 

S-a întâmplat într-un club, iar tânărul a făcut totul ca la carte. A aşteptat momentul potrivit, s-a pus în genunchi în faţa Teodorei, a scos inelul de logodnă și, emoţionat, a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Cu lacrimi în ochi, fata a spus "Da".

Momentul emoţionant a fost filmat de o prietenă, iar imaginile cu Marius şi Teodora au fost postate pe pagina de Facebook a Teodorei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marius şi Teodora urmau să se căsătorească anul viitor

Marius şi Teodora erau colegi la Liceul "Henri Coandă" din Târgu-Jiu, în ultimul an, iar nunta era programată pentru anul viitor. 

Azi dimineaţă, cei doi tineri din Gorj au fost găsiți morți într-o garsoniră din Târgu-Jiu pe care o închiriaseră. Criminaliștii susțin că pe trupurile celor doi nu au fost găsite urme de violență și bănuiesc că ar fi fost intoxicați cu monoxidul de carbon emanat de la soba cu lemne cu care încălzeau locuința. 

Cristina Tauru, directorul liceului unde învăţau cei doi îndrăgostiţi, spune că o văzuse pe Teodora în urmă cu două zile, într-o benzinărie. 

Alarmată că nu răspundeau de două zile la tefefon, mama fetei a venit în această dimineață la Târgu-Jiu să vadă ce s-a întâmplat. Când a deschis ușa, a rămas înmărmurită.

Teodora se afla pe pat, iar Marius era în baie, ambii fără suflare. Chemaţi la faţa locului, polițiștii nu au descoperit pe trupurile celor doi urme de violență și bănuiesc că aceștia au murit intoxicați cu monoxid de carbon. 

Marius şi Teodora au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, într-o casă din Târgu Jiu

Trupurile celor doi au fost duse la Serviciul de Medicină Leegală Gorj pentru confirmarea cauzei morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Marius a cerut-o de soţie pe Teodora cu trei luni înainte ca cei doi să fie găsţi morţi în casă, la Târgu Jiu (Video)