Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a făcut test drive cu noul model Dacia Duster (Video)

Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu huiduieli la Piteşti, înaintea unei vizite la Uzina Dacia. Un protestatar i-a reproşat că vrea să controleze Justiţia şi l-a apostrofat pe şeful statului.

Vezi și

Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu huiduieli la Piteşti, înaintea unei vizite la Uzina Dacia. Un protestatar i-a reproşat că vrea să controleze Justiţia şi l-a apostrofat pe şeful statului. A fost însă amendat de poliţie pentru că l-a deranjat pe preşedinte. Klaus Iohannis nu a ratat momentul de a se urca la volanul noului model Dacia Duster.

Pentru câteva minute, Klaus Iohannis a renunţat la maşina oficială şi SPP şi a testat noul model Duster 4x4 produs în Uzina Dacia de la Mioveni. 

Aflat într-o vizită oficială în Argeş, preşedintele a participat şi la o dezbatere despre industria auto. Anul acesta, Uzinele Dacia, care produc 3 % din PIB-ul României, împlinesc 50 de activitate. 

Deplasarea nu a fost însă lipsită de incidente. Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu proteste la Piteşti chiar înaintea unei dezbateri publice.  

Protestatarul a fost imediat înconjurat de jandarmi şi amendat cu 200 de lei. Bărbatul a recunoscut că a venit special să îl apostrofeze pe şeful statului pentru că este nemulţumit de modul în care se implică în domeniul justiţiei.

Recent, preşedintele a fost amendat de CNCD, pentru că a discriminat atunci când i-a numit "penali" pe unii lideri politici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis a făcut test drive cu noul model Dacia Duster (Video)