Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu momentul în care Diana se prăbușește pe scenă. Dansatoarea se luptă să-și păstreze echilibrul până în ultima clipă

Noi imagini video surprind momentul în care Diana Jivan se prăbușește pe scenă, în timpul unui spectacol susținut la Casa de Cultură din Sebiș.

Noi imagini cu momentul in care dansatoarea se prabuseste pe scena, la Sebis - Observator/captura video

Noi imagini video surprind momentul în care Diana Jivan se prăbușește pe scenă, în timpul unui spectacol susținut la Casa de Cultură din Sebiș.

Vineri seară, în jurul orei 23.00, Diana se afla pe scenă alături de soțul ei și dansau în spatele unei cântăreţe care participa la Balul bobocilor din Liceul Teoretic Sebiş și la care asistau 500 de persoane; părinţi, elevi, dar şi profesori.

Citește și Lacrimi și durere după moartea Dianei: "Suflet curat, să bucuri îngerii"

În timpul celei de-a doua melodii, Diana începe să se clatine, deși se chinuie să-și mențină echilibrul pentru a nu perturba spectacolul.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, tânăra de 33 de ani se prăbușește într-un colț al scenei, în ajutorul ei venind imediat soțul.

Printre cei care au intervenit a fost şi o asistentă medicală aflată în culise. 

Medicii de pe echipajului SMURD au reușit să o resusciteze după 30 de minute, ea fiind transportată la spital. Însă și aici intră în stop cardio-respirator, medicii luptându-se timp de două ore să o resusciteze. Din păcate, decesul a fost declarat în jurul orei 01.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu momentul în care Diana se prăbușește pe scenă. Dansatoarea se luptă să-și păstreze echilibrul până în ultima clipă