Antena Meniu Search
x

Nou crater apărut pe Autostrada Soarelui. Autorităţile au impus restricţii de viteză pentru şoferi

Un nou crater a apărut pe Autostrada Soarelui! Al doilea în doar o lună. O placă de beton a fost complet distrusă. În loc să repare drumul spre mare, autorităţile impun restricţii de viteză.

Vezi și

Un nou crater a apărut pe Autostrada Soarelui! Al doilea în doar o lună. O placă de beton a fost complet distrusă. În loc să repare drumul spre mare, autorităţile impun restricţii de viteză.

La o lună după ce două plăci de beton s-au ridicat pe autostradă, astăzi pericolul s-a mutat chiar pe banda a doua. 

Adică singura pe care şoferii mai merg. Prima bandă, plină de gropi şi denivelări, este ocolită de toată lumea. 

MIHAI HULDUBAN, director întreţinere DRDP Bucureşti:

Cele doua placi s-au ridicat, noi intervenim imediat. E semnalizata lucrarea, o sa luam masura ca in cel mai scurt timp. Sa fim gata cu lucrarea.

De altfel, până la kilometrul 40 autostrada e plină de gropi astupate şi reastupate. Şi nu oricum. Uneori, chiar cu sticle de plastic. 

Pe o porţiune de doar 100 de metri, sunt 60 de gropi pe Autostrada Soarelui, una din cele mai tranzitate sosele din Romania.

Incidentul de acum se poate repeta însă oricînd. Vara e abia la început.

ALIN ŞERBĂNESCU, purtător de cuvânt al CNAIR:

Este vorba de căldură, de rosturi de dilataţie colmatate şi de forţele de împingere generate de trafic. Practic, toate aceste elemente au dus la ridicarea acestor plăci de beton.

Această porţiune din autostradă are durata de viaţă depăşită. Cei de la drumuri îşi fac planul, ca din toamnă, să înceapă lucrări ample. În trei ani, am putea avea o autostradă modernă, care să nu se mai rupă din lună în lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nou crater apărut pe Autostrada Soarelui. Autorităţile au impus restricţii de viteză pentru şoferi