Antena Meniu Search
x

Video "Nu m-a prins niciodată!" Reacţia lui Tzancă Uraganu, oprit în trafic de poliţişti: a postat imediat un TikTok. Şi bolidul lui Andrew Tate a fost inspectat atent

Razie de proporţii, azi-noapte, la Bucureşti, împotriva şoferilor drogaţi şi beţi. Andrew Tate, controversatul influencer milionar, şi Tzancă Uraganu au fost opriţi şi ei la filtre şi supuşi unor controale amănunţite. 22.000 şoferi au rămas fără permis de conducere, în ultimul an, după acţiuni asemănătoare, care au numele de cod Blocada. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 25.02.2024, 19:35

Vezi și

Andrew Tate a fost unul dintre sutele de şoferi testaţi noaptea trecută de poliţişti. Britanicul, cercetat acum în libertate pentru viol şi trafic de persoane, era la volanul uneia dintre cele 15 maşini de lux pe care procurorii au pus sechestru acum doi ani. Le-a recuperat, însă, după ce a contestat decizia la Curtea de Apel.

Maşina lui Andrew Tate, verificată de poliţie

  • Poliţist: Nu vom căuta în interiorul maşinii, doar perimetrul.
  • Andrew Tate: Nicio problemă!

Maşina de lux a fost inspectată şi de un câine-poliţist. Anchetatorii nu au găsit urme de substanţe interzise. Chiar şi aşa, Tate a fost testat anti-drog: "Sub limbă, pe obraji, oriunde aveţi salivă". Şi aici, rezultatul a fost negativ.

Pe acelaşi subiect

Cum i-a întâmpinat Tzancă Uraganu pe agenţi

Alt bolid tras pe dreapta, altă vedetă la volan. Tzancă Uraganu i-a întâmpinat pe poliţişti... cu un cântec. Testarea a arătat că nu băuse alcool. "Nu m-a prins niciodată poliţia să fiu băut la volan, dar nici n-am băut să merg la volan", spune Tzancă Uraganu.

Tzancă are peste două milioane de urmăritori pe TikTok şi transformă orice întâmplare din viaţa lui într-o postare. La fel a făcut şi cu razia poliţiştilor. Şi-a sfătuit fanii să nu conducă băuţi: "Faceţi ce vreţi, dacă vreţi, dar staţi în casă"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un tânăr nu a ascultat sfatul şi a fost tras pe dreapta de poliţişti cu o alcoolemie mare. 

  • Poliţist: Avem o valoare de 0,95. Această valoare e de infracţiune. Cât aţi consumat?
  • Şofer: Am fost... Am băut.

A fost razie în Bucureşti şi Ilfov

Razii au fost şi în Ilfov. Acest şofer, în vârstă de 22 de ani, a ignorat semnalele poliţiştilor care îi cereau să oprească. A accelerat şi a încercat să îi lase în urmă pe agenţi. În scurt timp a fost blocat de maşinile Poliţiei. "Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul respectiv nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de conducere", a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

  • Şofer: Îmi pare rău! Am vrut să mă duc doar la magazin.
  • Poliţist: De ce nu aţi oprit când Poliţia v-a alergat?
  • Şofer: Mi-a fost frică, domnule poliţist, când v-am văzut în spatele meu.

După testare, s-a dovedit că era şi băut şi drogat. S-a ales cu dosar penal. 

122 de amenzi într-o singură noapte

Poliţiştii au dat 122 de amenzi la acţiunea de azi-noapte şi au suspendat opt permise de conducere. Raziile săptămânale fac parte din acţiunea Blocada, începută de Ministerul de Interne acum un an. Acţiunile s-au înmulţit după cazul Vlad Pascu, şoferul de 19 ani băut şi drogat, care a spulberat un grup de tineri pe şosea şi a omorât două persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu m-a prins niciodată!" Reacţia lui Tzancă Uraganu, oprit în trafic de poliţişti: a postat imediat un TikTok. Şi bolidul lui Andrew Tate a fost inspectat atent