Antena Meniu Search
x

Video "Nu-mi vine să cred!" Adina Ghervase, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași, va face sărbătorile acasă. Femeia a fost plasată în arest la domiciliu

Măsură şocantă luată de magistraţii Curţii de Apel Iaşi. Aceştia au schimbat arestul preventiv al Adinei Ghervase... în arest la domiciliu. Vă reamintim că în urmă cu un an şi jumătate, femeia a ucis patru oameni și a rănit alți trei, după ce a călcat la maximum pedala de acceleraţie. Culmea, individa avea o alcoolemie uriaşă. Decizia luată de magistraţi a adus revoltă în rândul familiilor îndurerate. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.12.2023, 11:06

Vezi și

Adina Ghervase, șoferița care a distrus vieţile mai multor familii, se afla încarcerată în penitenciarul pentru femei din Bacău. Din luna iunie a anului trecut, femeia era în arest preventiv, după ce a produs un grav accident rutier. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Potrivit anchetatorilor, deşi se afla în oraş, femeia avea la momentul accidentului o viteză de aproximativ 147 de kilometri la oră şi o alcoolemie de 0,42 la mie alcool pur în aerul expirat. Patru oameni au murit şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital, iar pentru toate acestea a fost trimisă în judecată în luna noiembrie a anului trecut, pentru omor calificat şi tentativă de omor.

Acum însă, măsura a fost schimbată radical. Femeia a fost plasată în arest la domiciliu, iar de la începutul acestei săptămâni este în casa părintească.

Curtea de Apel Iaşi: A dispus în mod definitiv înlocuirea măsurii arestării preventive, cu arestul la domiciliu. Arestul la domiciliu este o măsură privativă de libertate, la fel ca restul, care se execută în centrul de detenţie. 

Pe acelaşi subiect

Radu-Iulia Rusu, avocatul Adinei Ghervase: Sperăm într-o schimbare de încadrare juridică, urmând a reţine faptul că suntem în prezenţa unei infracţiuni de ucidere din culpă şi nu de omor calificat.

Revolt familiilor celor patru muncitori uciși în cumplitul accident din Iași

O decizie care a adus durere şi revoltă în sufletele familiilor celor care au pierit în urma tragicului accident

Beatrice Duca, soția unuia dintre bărbaţii decedaţi: Este de neacceptat ca o persoană care a omorât patru oameni și a rănit alți trei să ajungă să-și petreacă sărbătorile care urmează în familie, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Lenuţa Şutacu, fiica unui alt angajat decedat: Am rămas şocată. Nu-mi vine să cred că o să stea acasă. Nu-i corect! Noi o să mergem la el la cimitir, în loc să mergem la el acasă ca să petrecem alături de el. 

Adrian Cuculis, avocat: Din nefericire, părţile vătămate nu pot contesta această decizie. 

Fiul unei judecatoare din Gorj a fost eliberat ieri

O măsură şocantă a fost luată şi de magistraţii doljeni. Mihai Dafinescu, fiul unei judecatoare din Gorj, cel care a accidentat mortal o femeie care mergea pe marginea drumului, în Novaci, în urmă cu trei ani, a fost eliberat ieri. 

Reporter - Mihai Dafinescu:

- Ne spui şi nouă cu ce gând părăseşti penitenciarul?

- Asta e problema ta?

- Ai vreun mesaj pentru familia femeii?

- Asta e problema ta? Du-te, mă, unde ai treabă!

Individul a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare, dar a ispăşit un an şi jumătate din pedeapsă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Nu-mi vine să cred!" Adina Ghervase, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași, va face sărbătorile acasă. Femeia a fost plasată în arest la domiciliu