Antena Meniu Search
x

O femeie a plonjat cu maşina în canalul de legătură al unui lac de acumulare din Argeş

Un autoturism condus de o femeie a plonjat într-un canal al lacului de acumulare de la Băiculeşti, în judeţul Argeş.

Sursă foto: News.ro

Un autoturism condus de o femeie a plonjat într-un canal al lacului de acumulare de la Băiculeşti, în judeţul Argeş. În momentul în care autoturismul a fost scos de către echipajele de pompieri, femeia a fost găsită în maşină, în stop cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri paramedicii încearcă să o resusciteze, scrie News.ro 

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Mădălina Epure, echipajele de intervenţie ale ISU au fost anunţate, duminică seară, despre faptul că o maşină a derapat şi a plonjat într-un canal de legătură al lacului de acumulare Zigoneni, aflat în apropierea loclaităţii argeşene Băiculeşti.

Echipajele de intervenţie au solicitat administraţiei lacului de acumulare scăderea nivelului apei din canal, pentru a putea verifica dacă informaţia dată prin 112, este reală. După ce nivelul apei din canal a fost scăzut cu aproximativ 50 d ecentimetri, pompierii au putut scoate auotutrismul.

În interiorul acestuia a fost găsită şoferiţa.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 42 de ani, aflată în stop cardio-respirator, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, Mădălin Zamfir. 

La ora transmiterii acestei ştiri paramedicii încearcă să o resusciteze de câteva zeci de minute, însă fără rezultat. Potrivit sursei citate, femeia se afla singură în aurtoturism în momentul în care acesta a căzut în apă. 

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie a plonjat cu maşina în canalul de legătură al unui lac de acumulare din Argeş