Antena Meniu Search
x

Observator Update, știrile zilei din 1 iunie

Știrile zilei - 1 iunie. Ești grăbit? Observatornews.ro te ajută să afli, pe scurt, cele mai importante știri ale momentului, la Observator Update.

de Redactia Observator

la 31.05.2020, 23:10

Observator Update, știrile zilei din 1 iunie
Observator Update, știrile zilei din 1 iunie - Pixabay
  • Un bărbat a fost înmormântat de o altă familie, după o încurcătură la morga din Câmpulung Moldovenesc
  • Incendiu puternic la două hale din București. 16 autospeciale de pompieri au intervenit

1. O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând în timpul unei ședințe de Guvern

La doar două zile după apariția fotografiei în care Ludovic Orban petrece cu țigări și băutură în biroul de la Guvern alături de alți miniștri, și pentru care a plătit mai multe amenzi, o altă fotografie crează vâlvă pe internet. În imaginea postată de Cristian Vasilcoiu, se vede cum premierul şi-a înlăturat masca de la gura pentru a fuma. Fotografia este surprinsă în timpul şedinţei de Guvern, la Palatul Victoria.

2. Un bărbat a fost înmormântat de o altă familie, după o încurcătură la morga din Câmpulung Moldovenesc

Doi fraţi din Câmpulung Moldovenesc au fost nevoiţi să-şi dezgroape tatăl după ce bărbatul a fost înmormântat de o altă familie. Tinerii spun că încurcătura s-a făcut la morga spitalului din oraş. Chiar şi aşa, nu înţeleg de ce tatăl lor a ajuns în sicriu în aceleaşi haine în care a fost găsit fără viaţă.

3. Incendiu puternic la două hale din București. 16 autospeciale de pompieri au intervenit

Un puternic incendiu a izbucnit duminică după-amiază, la două hale industriale din București. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale. Incendiul s-a produs pe Bulevardul Metalurgiei din Capitală. O coloană groasă de fum a fost surprinsă în filmările amator ale martorilor. Conform pompierilor, incendiul de la cele două hale a cuprins o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Alături de 16 autospeciale, au intervenit și trei autoscări.

Citește și:

4. Pentru un medic ATI din Timișoara, mesajele copiilor pot avea putere magică

Când eşti în prima linie, într-un război necunoscut cu un duşman invizibil, departe de casă şi de cei dragi, faci scut din mesajele copiilor şi te rogi să nu fii infectat. În cazul unui medic ATI de la Timişoara, metoda se pare că a funcţionat - a scăpat sănătos. De la distanţă, copiii i-au transmis în fiecare zi că totul va fi bine. Şi abia îşi aşteaptă acasă eroul.

Citește și:

5. Ionela a murit pe motocicleta iubitului ei, amândoi loviți de un scuter, în Italia. Românca avea 38 de ani

Tragedie, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 mai 2020, pe drumul de stat 24, la granițele dintre comunele Susa și Gravera. O româncă și-a pierdut viața, alături de iubitul ei, cei doi fiind loviți când se aflau pe motocicletă de un scuter. Românca avea 38 de ani și n-a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Citește și:

    Ce trebuie să știi:

    - Preadmiterea la Politehnica București începe luni, online, înainte de Bacalaureat

    - Capsula Crew Dragon a andocat pe Stația Spațială Internațională

    - Ploi și vijelii prognozate în primele zile de iunie

    Prognoza meteo pentru astăzi

    Cerul va avea înnorãri temporar accentuate în cea mai mare parte a ţãrii şi vor fi perioade în care se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, grindinã şi vijelii, cu o probabilitate mai ridicatã în regiunile sudice.

    În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp. La munte, la altitudini mari, trecãtor vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã sau ninsoare.

    Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua precedentã, se vor încadra între 13 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade.

    Vremea în Bucureşti

    Temperatura maximã, în scãdere faţã de ziua precedentã, va fi de 20...21 de grade, iar cea minimã de 10...11 grade. Dupa orele amiezii, se vor semnala averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi posibil grindinã şi vijelii.

    Ți-a plăcut acest articol?

    Like
    Întrebarea zilei

    35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

    Observator » Evenimente » Observator Update, știrile zilei din 1 iunie