Antena Meniu Search
x

O româncă de 21 de ani, urmărită internaţional pentru omor, a fost prinsă de polițiști acasă, la Bihor (Foto)

Paulina Seiche, o bihoreancă de 21 de ani, urmărită internațional pentru omor, a fost prinsă de polițiști acasă, în comuna natală Tinca.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.05.2020, 08:48

  • Tânăra este acuzată că a participat la uciderea unui francez, pe 3 iulie anul trecut.
  • Paulina a fost arestată provizoriu pentru 15 zile.

Paulina este acuzată că, împreună cu doi bărbaţi, a ucis un cetăţean francez din Nisa cu 60 de lovituri de cuţit, pe 3 iulie, anul trecut. 

Potrivit ebihoreanul.ro, Paulina Seiche, iubitul ei, orădeanul Gustav Gabriel Horkay, în vârstă de 45 ani, şi un amic de-al lor, cetăţean spaniol, au intrat în casa unui francez din Nisa cu intenţia de a-l jefui. Bărbatul a refuzat, însă, să le dezvăluie locul unde îşi ţine banii, motiv pentru care cei trei l-au torturat şi în final l-au ucis. 

Paulina Seiche este acuzată că a participat la uciderea unui francez, în iulie anul trecut

Cadavrul victimei a fost găsit o zi mai târziu, medicii legişti descoperind pe corpul acestuia peste 60 de lovituri de cuţit şi de alte obiecte. 

Horkay şi cetăţeanul spaniol au fost reţinuţi la scurt timp după comiterea crimei, iar Paulina Seiche a fost dată în urmărire internaţională.

Tânăra s-a întors în final acasă, de unde a fost ridicată, luni, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul poliţiştilor din Tinca. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » O româncă de 21 de ani, urmărită internaţional pentru omor, a fost prinsă de polițiști acasă, la Bihor (Foto)